Man skulle tro, at New York City eller Los Angeles var hjemsted for USA’s travleste lufthavn, men den titel tilhører faktisk Atlanta. Giv dig selv god tid til at udforske denne fantastiske by, så du kan nå at vænne dig til dens meget livlige atmosfære.

Atlanta var OL-værtsby i 1996 og sportsområdet er siden da blevet forvandlet til en fantastisk park, som blandt andet byder på et splash pad, som man kan nyde når man er på besøg om sommeren. Om aftenen kan man gå en hyggelig gåtur i det veloplyste område. Denne park på 21 hektar byder på en vandhave og vandrestier, som du kan nyde fra solopgang til solnedgang.

Derudover er Atlanta Coca-Colas hjemby, da sodavanden debuterede her i 1886. Byen er naturligvis hjemsted for et museum dedikeret til sodavanden, hvor du blandt andet vil blive mødt med film, interaktive udstillinger, og memorabilia for en af verdens mest velkendte brands.

Amerikansk TV har sin helt egen personlighed og Atlanta er det perfekte sted at udforske den, da du kan tage på besøg på CNN Centret. CNN er et af USA’s landsdækkende nyhedsnetværker og her kan du tage på en behind-the-scenes rundvisning for at se, hvad der sker bag kameraet. Derudover bør du også overveje at tage på High Museum of Art, hvor du vil blive mødt med en mangfoldig kunstsamling, eller Fernbank Museum of National History, hvor der udstilles et komplet dinosaurskelet.

Intet besøg til Atlanta er fuldendt uden et smut forbi det ikoniske Fox Theater. Dette unikke teater byder på operaer, off-Broadway musicals, og adskillige muligheder for at se nogle fine kunstværker. Teatret har en af de bedste atmosfærer i hele byen. Godt nok er der ret travlt og varmt, men Atlanta byder på utallige udforskningsmuligheder, som er åbne året rundt. Atlanta er alt det man forventer fra et besøg til USA.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

USAs turistkontor

USA Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Atlanta
overcast clouds
21.5 ° C
23 °
20 °
83 %
2.3kmh
90 %
man
22 °
tirs
26 °
ons
24 °
tors
25 °
fre
23 °

Hvad er klokken i USA ?

Hvad er klokken i USA nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i New York, USA. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

USA valuta, Dollar

Penge i USA (sedler og mønter) Dollar (USD). 1 Dollar = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1¢, 5¢, 10¢, $¼, $½, $1 Sedler i cirkulation: $1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar notes. USA National Bank

Helligdage i USA

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.

Største byer i USA

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her