Hvis du planlægger en tur ned ad Nilen, hvorfor så ikke overveje en ferie i Aswan? Her er smukke bjerglandskaber i baggrunden ved Nilens bredder, og du kan opleve Egyptens vidundere fra din base i denne afslappede by. Hvis du vil have en ferie med både strand og by, kan du flyve til de smukke strande i Sharm El Sheikh eller Hurghada fra Aswans lufthavn efter et par dage med kulturelle oplevelser. Aswan er mindre og mere rolig end Kairo og Luxor og det er et perfekt valg til alle, der vil have en afslappende og rolig base hvorfra man kan udforske Egypten.

Du har rigeligt med valgmuligheder under din ferie i Aswan. Hvis du vil shoppe, kan du tilbringe dagen med at prutte om prisen på det lokale marked, hvor der er mange forskellige genstande til salg. Tag en bådtur ud til de imponerende templer på Elefantine-øen eller opleve de eksotiske botaniske haver på Kitchener-øen. Der er mange grave og relikvier at opleve under ferien for Aswan-området vrimler med historiske skatte.

Om aftenen kan man besøge de fremragende fiskerestauranter. I Aswans centrum er der hver aften optrædener af dansere og musikere, men du kan også vælge at spise middag på en af restauranterne på floden. Efter en lang dag kan du få en drink ved flodbredden mens du ser solen gå ned over de smukke egyptiske landskaber.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Egyptens turistkontor

Oplevelser i Egypten Når du rejser til Egypten er du garanteret strålende solskin hele året rundt, og du har fremragende muligheder for at nyde de smukke hvide strande, de betagende koralrev og nogle af verdens mest berømte historiske seværdigheder, pyramiderne i Giza. Uanset om du planlægger en længere sommerferie med børnene eller en kort, romantisk rejse for to, så rejser til Egypten en oplagt mulighed. Landet byder på helt enestående kulturskatte og historiske monumenter, samt Det...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Aswan
clear sky
17.4 ° C
17.4 °
17.4 °
21 %
2.5kmh
0 %
man
13 °
tirs
20 °
ons
17 °
tors
16 °
fre
18 °

Hvad er klokken i Egypten ?

Hvad er klokken i Egypten nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Kairo, Egypten. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i Egypten

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Egypten

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her