Asuncion er et af de mest overkommelige byområder i hele verden. Udover at være hovedstaden er det også kulturcentrummet i Paraguay, hvilket betyder at der er masser af teatre, orkestre, osv. at vælge mellem under dit besøg.

Derudover er der også mulighed for at tage til ballet og opera, hvis det er mere din boldgade.

Indenfor de seneste år har Asuncion udviklet det der bliver kaldt de 7 Skatte. Dette er en rundvisning af de kulturelle arvesteder i byen, som hver især blev valgt af befolkningen. Højdepunkterne ved denne rundvisning er Palacio de los Lopez, Hotel Guarani, og Iglesia de la Santisima Trinidad.

Sørg for at besøge det gamle jernbanemuseum og se de gamle toge som opbevares på grunden. Du kan også tage en tur ud til Aregua eller Luque fra museet.

Tag en tur downtown for at udforske Calle Palm. Denne hovedgade byder på fantastiske butikker, caféer, og historiske bygninger. Manzana de la Rivera er hjemsted for adskillige velrestaurerede hjem, samt Presidential Palace og et arkitekturmuseum.

Asuncion er blandt andet kendt for sine luksuriøse indkøbscentre, hvoriblandt Pinedo og San Lorenzo er to af de nyeste og største byen har at byde på. Her vil du kunne købe mærker og lokale varer, så du ikke går tomhændet hjem.

Der findes kun en håndful grønne parkområder i byen, så hvis du gerne vil slappe af en stund bør du lægge turen forbi Salud Park, som befinder sig i Manora nabolaget. Her vil du blive mødt med fine stier i et naturligt miljø, så du kan gå eller løbe en tur. Husk at medbringe ID.

Asuncion er en enestående by som alle og enhver burde besøge på et eller andet tidspunkt i livet. Planlæg din tur hertil snarest muligt – du vil umuligt blive skuffet.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Paraguays turistkontor

Paraguay Tourism Authority Palma 468 - Turista Roga Asunción Paraguay T: +595 21 441 530 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Asunción
few clouds
38 ° C
38 °
38 °
27 %
7.7kmh
20 %
søn
38 °
man
33 °
tirs
31 °
ons
35 °
tors
25 °

Største byer i Paraguay

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Paraguay

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Paraguay ?

Hvad er klokken i Paraguay nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Asuncion, Paraguay. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her