tirsdag, oktober 20, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Største byer i Thailand

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Thailand

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.

Thailand valuta, Bath

Penge i Thailand (sedler og mønter) Valutaen i Thailand hedder Bath (THB). 1 Bath = 100 satang. Mønter i cirkulation: 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath coins Sedler i cirkulation: ฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath notes. Thailand National Bank

Rejser til Thailand

Thailand forbindes ofte med eventyr, romance, og afslapning. Landet er hjemsted for et væld af jungler og skjulte monumenter som bygger bro til fortiden.

Når du har været på udforskning hele dagen kan du runde af med en solnedgang på stranden. Der er alt fra travle midtbyer til øde øer som du kan besøge og du vil uden tvivl komme til at savne det hele når du rejser herfra. Så hvorfor burde Thailand være din næste rejsedestination?

Find den perfekte strandplads

På trods af de mange bygninger langs den thailandske kyst findes der stadig mange steder hvor man kan være helt alene på det varme, hvide sand. Mange af landets øer byder på maleriske muligheder for svømmere og dykkere i det smaragdgrønne vand. Du kan for eksempel også tage med båd ud for at udforske monolitterne, hvis du foretrækker det. Udsigten er fantastisk uanset hvad du vælger.

Det koster ikke en formue

Du vil hurtigt opdage, at selv fine restauranter, femstjernede hotel, og udforskningsmuligheder er helt utroligt overkommelige. Det er så billigt at være i Thailand, at det for de fleste koster mere at komme hertil og herfra end det gør at være der. Der er få lande i verden hvor du kan få ligeså meget ud af dine surt tjente penge som du kan i Thailand.

Alt er nemt tilgængeligt

Thailand er kendt for at være et gæstfrit og bekvemmeligt land, uanset hvilke behov du har. Det er lige meget om du vil have en snack midt om natten, har brug for forkølelsesmedicin tidligt om morgenen, eller bare gerne vil på vandretur tidligt om morgenen for at se solopgangen fra en bjergtop – der er altid en måde at sikre, at du får en positiv og mindeværdig oplevelse.

Thailand byder besøgende på unikke landskaber, autentiske mennesker, og enestående muligheder for at udforske nogle af verdens smukkeste udsigter. Planlæg et besøg hertil for at forvandle dine drømme til virkelighed.

Hvornår er det bedst at rejse til Thailand ?

Thailand har et rigtig godt klima med varme temperaturer året rundt; det mest populære tidspunkt for rejser til Thailand er mellem november og februar, da disse måneder er køligere og der er mindre chance for regn.

Thailand er bedst

Strålende hvide strande, krystalklart tropisk hav og en venlig og imødekommende lokalbefolkning vil byde dig velkommen ved din ankomst når du rejser til Thailand.

Dette smukke land har en fantastisk række af strande og øer mod syd, den livlige by Bangkok og strandresorterne mod øst garanterer at du finder du masser oplevelser når du rejser til Thailand. Rejsetiden er under 12 timer med fly fra Danmark og med gode tilbud på ferieboliger fra lowcostholidays.dk, kan du nyde det afslappende liv i Thailand og gå på oplevelse i landets rige natur og kultur til en billig pris.

De bedste områder i Thailand

Hvis I planlægger at tage på stranden, vil kystresortsene i Thailand forkæle jer med valgmuligheder. Med palmetræer langs kysten og spektakulært naturliv under havoverfladen kan man snorkle, surfe eller blot nyde udsigten fra liggestolen i Koh Samui.

Øen Phuket vil fortrylle jer med billedskønt naturlandskab og et fantastisk udvalg af aktiviteter. Her kan du tage med en speedbåd til de omrkingliggende øer eller spille golf på øens golfbane. Der er også rig mulighed for at opleve nattelivet i Patong Beach.

Hvis du leder efter en mere aktiv ferie når du rejser til Thailand er øen Krabi et sportsmekka med dykning, kano-roning og noget af det bedste klatring i verden.

Hvis I vil shoppe, har hovedstaden Bangkok utallige markeder, hvor man kan prutte om prisen og få traditionel silke, tøj og kunsthåndværk. Feriegæster kan også tage en sejltur gennem Bangkok’s flydende marked eller smage på de lækre thai-retter fra de utallige markedsstande.

På eventyr i billedskønne Thailand

Mod nord finder du et smukt landskab og frodige jungler. En helt unik oplevelse er elefantsafarier, hvor du på rykken af en asiatisk elefant kan se Thailand fra et helt unikt perspektiv. Thailand har et rigtig godt klima med varme temperaturer året rundt; det mest populære tidspunkt for rejser til Thailand er mellem november og februar, da disse måneder er køligere og der er mindre chance for regn.

Hovedstaden i landet er:

Bangkok

Bangkok er en af de smukkeste byer i hele Thailand, og dette er ikke blot fordi det er landets største by. Selve byen har profiteret fra et stort økonomisk boom de sidste to årtier af det 20. århundrede, og dette har forårsaget en tilstrømning af kultur og erhverv, man sjældent ser i regionen. Med permanent bybebyggelse på stedet siden slutningen af ​​det 15. århundrede, har Bangkok altid været et centrum for handel og industri. Byen...

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

Ao Nang Beach

Kom ned og lad batterierne op på denne smukke og rolige strand som ligger indrammet i kalksten. Tag en pause fra hverdagen og slap af i det dejlige sand hele dagen, tag en dukkert i det krystalklare vand, nyd en terapeutisk massage i en af de små udendørs klinikker og se solen gå ned på Last Fisherman's bar.

Ayutthaya

En tur til Thailand er ofte fyldt med besøg til kystnære hoteller, udforskning af smukke øer, og eventyr i de lokale jungler. Disse fokuspointer ekskluderer dog en af landets mest fantastiske oplevelser: en tur til Ayutthaya. Byen blev grundlagt i 1351 og har igennem landets historie været en vigtig handelshavn. I en årrække var den endda den anden siamesiske hovedstad. Byen blev ødelagt i 1767 hvorefter den flyttede et nyt sted hen. Ruinerne af den gamle...

Bang Tao Bay

Kom ned og lad dig fortrylle af den 8 km lange hvide sandstrand med massevis a casuarina træer. Selvom byen hovedsageligt er kendt for den lækre strand, så er byen i sig selv også ganske interessant og uden tvivl et besøg værd. Smag på traditionel Thailandsk madlavning, udforsk de små hyggelige markeder eller brug dagen på at slappe af på stranden og svømme rundt i det krystalklare vand.

Bangkok

Bangkok er en af de smukkeste byer i hele Thailand, og dette er ikke blot fordi det er landets største by. Selve byen har profiteret fra et stort økonomisk boom de sidste to årtier af det 20. århundrede, og dette har forårsaget en tilstrømning af kultur og erhverv, man sjældent ser i regionen. Med permanent bybebyggelse på stedet siden slutningen af ​​det 15. århundrede, har Bangkok altid været et centrum for handel og industri. Byen...

Cape Panwa

Mange vil nok sige at Cape Panwa er et af de sidste tilbageværende steder i Phuket som stadigt er roligt og afslappet. Udsigten over den sydlige del af området er enormt smuk og området er fyldt med masser af rolige, afskyggede strande. Besøg Khao Khad udsigts-spottet som er det ideelle sted at nyde den gode udsigt. Man kan også besøge byens interessante akvarium eller bruge en sen aften ude på at gå rundt på...

Chiang Rai

Chiang Rai ligger i den aller nordligste del af Thailand. Området ligger omkranset af et betagende og råt bjerglandskab og det er også her man skal igennem for at komme til Laos og Myanmar. Hvis man gerne vil have et godt miks af maleriske landlige omgivelser og en livlig by, så bør man tage til Chiang Rai. Der er både templer man kan besøge, fantastiske restauranter og en eksotisk nat-basar. Et ophold i Chiang Rai...

Chiang Saen

Chiang Saen er en af de mest spændende nye destinationer indenfor strandferier til Thailand. Det ligger ikke langt fra den Gyldne Trekant, og det idylliske område har både gode faciliteter for gæster som gerne vil slappe af på stranden og for dem som gerne vil ud og udforske Thailand. Chiang Saen er en af Thailands mest historiske regioner, hvor man både kan besøge templer, museer og paladser. Man vil føle sig som en ren...

Chiang-Mai

Chiang-Mai ligger i det nordlige Thailand, og er et sted, der er fyldt med lokal kultur og historie. Det bliver konsekvent kåret som et af verdens 25 bedste steder at se, og med god grund: hvad enten du kan lide at se historiske religiøse steder, deltage i årlige festivaler eller bare ønsker at komme ud på opdagelse på unikke steder, vil din kop være fyldt til bristepunktet i Chiang-Mai. Byen, der er grundlagt i slutningen...

Hua Hin

Thailands ældste ferieby Hua Hin byder på afslapning og oplevelser der er en konge værdig. Det populære område har længe været en yndet destination for Thailands royale familie, og når du rejser til Hua Hin vil du opleve hvorfor. Byen ligger i det centrale Thailand og har kyst ud mod Thailandbugten. Her kaster palmerne skygger på det fine sand, mens havet indbyder til alverdens former for vandsport. På de mange spa- og wellness resorts...

Kamala Beach

Med den helt rolige sandstrand, så er Kamala Beach hurtigt blevet en favorit blandt pensionerede gæster og andre som gerne vil have en nede-på-jorden ferie. Og selv hvis man holder at af være omringet af larm og blinkende lys, så ligger det heller ikke langt fra Patong. Man kan prøve at tage et kursus i thai madlavning, besøge den lille fiskerby, opleve de smukke templer eller prøve nogle af de mange vandsportsaktiviteter der udbydes...