søndag, oktober 25, 2020

Country Information

Det sydlige Asien kombineres ofte med det sydøstlige Asien, men de to regioner er meget forskellige.
Denne region domineres primært af Indien, men omfatter også landene omkring Himalayabjergene og andre, der grænser op til det Indiske Oceans nordlige kyst. Øriger som Maldiverne hører også hertil.

Store dele af de centrale lande i det sydlige Asien fik deres uafhængighed i det 20. århundrede. Før 1947 var størstedelen af denne region underlagt britisk styre. Siden uafhængigheden har man gjort en samlet indsats for at genoprette de unikke kulturelle identiteter for hver etnisk gruppe og nation. Samtidig ser man stadig påvirkninger fra kolonitiden, som også findes i regionen.

For den eventyrlystne er det sydlige Asien ultimativt. Himalayabjergenes 8000 m høje tinder og lange vandrestier giver mulighed for at besøge små landsbyer og autentiske landskaber. Samtidig har kystbyerne udviklet en resortagtig atmosfære, der gør det vanskeligt at nyde lidt tid på stranden og en foretrukken vandsport.

Man kan gå på jagt efter templer i skovene i det sydlige Asien, indkvartere sig komfortabelt i et resort af verdensklasse eller tage på vandretur i 3-31 dage langs de forskellige bjergstier, såsom Annapurna eller Everest Base Camp stierne. Uanset hvordan du ønsker at udfordre dig selv, eller om du foretrækker at slappe af, har Sydasien noget fantastisk at byde på.

Du vil finde denne region fascinerende og indbydende.

Populære rejsemål i Sydasien