søndag, maj 27, 2018

Om Macau

Macau

Selvom Macau er underlagt Kina, har det mere til fælles med Hong Kong, da Macau også har en speciel politisk status og administreres separat. Beliggende ved Pearl River var det den sidste af kolonierne, der blev overdraget, denne overdragelse fandt sted i 1999. Der er dog stadig i dag en tydelig portugisisk indflydelse, der kan ses i hele byens arkitektur og kultur. Byen er berømt for sine kasinoer, men det allerbedste ved byen er nok oplevelsen ved den fusion mellem Europa og Kina du vil finde og som har skabt...

Hvor er Macau i Asien - Kort over Macau

Besøg Macau.

Rejseråd og tips for Macau.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Vi er sociale

5,226FansLike
0FølgereFølg
101FølgereFølg
169FølgereFølg
46FølgereFølg
191AbonnenterAbonner

Valuta & kurser i Asien

DKK - Danske krone
CNY
0,9983
IDR
0,0005
INR
0,0941