Arnhem er en by med historiske rødder. Der blev engang opdaget omkring en snes gravsteder, der daterer tilbage mindst til 2400 f. Kr. Byen nævnes første gang sidst i det niende århundrede og Otto II grundlagde officielt byen i 1233.

Dette gør Hollands Friluftsmuseum til et fascinerende sted at besøge, på grund af denne bys historie. Det ligger lige uden for Arnhem og giver et indblik i landbrug, gamle huse, vindmøller og produktion fra fire forskellige hollandske regioner. Hvis du elsker vindmøller, skal du også sørge for at besøge de to, der ligger inde i byen – De Kroon og De Hoop.

Mange lokale beboere og besøgende vil tilbringe mindst en dag i Burgers Zoo, når vejret er godt. Det er en af landets mest populære zoologiske haver og tilbyder forskellige økosystemer, man kan gå på opdagelse i, herunder ørkener og mangrover. Der er også en sti under vandet, man kan nyde.

Livet i Arnhem har også en tendens til at dreje sig helt og holdent om fodbold. Deres klub hedder Vitesse og de spiller i Gelredome. Deres stadion er enestående fordi det har et tag og halvtag, der kan rulles tilbage.

At komme rundt i Arnhem er så let som at hoppe på toget eller sporvognssystemet, der kører gennem byen. Nogle af intercity linjerne er internationale og kører helt til Moskva. Utrecht, Nijmegen og Zutphen er almindelige rejsemål.

Arnhem er en fascinerende by, der tager sin arv og kultur alvorligt. For en weekend tur til en ny by er den det perfekte sted at være.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nederlandenes (Hollands) turistkontor

Ferie i Holland Holland er et smukt, kulturrigt og spændende land, med mange forskelligartede byer, smukke naturområder og spændende arkitektoniske bygningsværker Henrivende kanaler og et væld af museumsmuligheder venter på dig når du rejser til Holland, og her vil du aldrig mangle noget at se og sanse. Ferie Holland vil give dig pragtfulde dage i hyggelige stræder, der er fyldt med spændende gallerier og små butikker. Dine farverige nætter kan du tilbringe på stemningsfulde spillesteder med...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Duisburg Weeze Airport

Weeze Airport / Niederrhein Airport Flughafen Weeze / Niederrhein Weeze Germany Airport website IATA: NRN ICAO: EDLV ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Weeze Airport Arrivals powered by Airportia Weeze Airport Departures powered by Airportia

NS Arnhem Centraal

NS Arnhem Centraal Arnhem Centraal Station Nederland Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist InformationAmsterdam – Arnhem Arnhem – Leeuwarden Arnhem – Nijmegen Oberhausen – Arnhem

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,9007
GBP
1,1849
DKK
0,1338
SEK
0,0949
NOK
0,0985

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Arnhem
mist
3 ° C
3 °
3 °
100 %
6.2kmh
90 %
tors
3 °
fre
8 °
lør
9 °
søn
10 °
man
8 °

Nederlandene valuta, Euro

Penge i Nederlandene (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Nederlandene

At rejse med tog i Nederlandene (Holland) giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her