Apia er den eneste definerede by i hele Samoa. Denne hovedstad er det perfekte startsted for dig som gerne vil udforske øens betagende udsigter.

Byen var i sin tid en landsby med blot 300 indbyggere og det er stadig muligt at se den oprindelige bosættelse. Ligesom mange andre landsbyer på øen har Apia sine egne stammeledere og traditionelle hilser.

Når du har besøgt Apias fantastiske strande bør du overveje at nyde nogle af byens utallige unikke muligheder, heriblandt en gåtur langs havmuren om eftermiddagen eller en tur til Palolo Deep Marine Reserve hvor du kan se hajer og havskildpadder. Derudover er en fiskecharter også en fantastisk måde at se øen på.

Hvis du er typen som står tidligt op bør du lægge turen forbi fiskemarkedet. Det åbner klokken 6 søndag morgen og er det bedste sted at nyde lidt tonai.

Museum of Samoa har begrænsede åbningstider men er helt klart et besøg værd. Her vil du finde udstillinger som diskuterer meningen bag lokale tatoveringer, Lapita keramik, og øksehoveder som brugtes i gamle dage. Derudover udstilles der også historiske billeder af Apia. Det er en dejlig attraktion hvis vejret en dag ikke helt samarbejder.

Onsdag aften bør du tage ud til Aggie Grey’s hotel for at se Fia Fia. Denne optræden er bygget op omkring trommespil, sang, og dans i den samoanske tradition. Sørg for også at nyde buffeten, så du får den bedst mulige aften.

Apia er den perfekte rejsedestination for dig som gerne vil slappe af og have det sjovt på din egen måde. Planlæg dit besøg snarest muligt. Det er en oplevelse du aldrig vil glemme.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Samoas turistkontor

Samoa Tourism Authority P.O. Box L 1861 Apia, Samoa T: +685 24799 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Helligdage i Samoa

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her