Antofagasta ligger i det nordlige Chile og har igennem en årrække været en af områdets traditionelle mine områder. Med dens kystnære beliggenhed og dens rige fundament har byens infrastruktur formået at vokse betydeligt på det sidste årti – nu til dags byder området på noget der minder om en badeby atmosfære. Dens bløde sand, skyggekastende palmetræer, og unikke attraktioner er det en by for alle.

En af de mest ikoniske billeder af Antofagasta er Mano del Desierto. Denne skulptur er mere end 10 meter høj. Den blev skabt af lokale kunstnere og ligner en hånd som strækker sig op fra sandet i den lokale ørken. Den befinder sig syd for byen.

Når du har set skulpturen bør du rejse længere sydpå for at finde Cerro Paranal. Dette bjerg er hjemsted for et observatorium og byder på en enestående udsigt over regionen. Det er tilladt – og gratis – at besøge observatoriet om weekenden, men man skal registreres først. Derudover skal man også have egen snack eller frokost med.

Hvis du virkelig vil ud at udforske kysten bør du tage til La Portada, som befinder sig nord for Antofagasta. Denne naturlige kystregion byder på en naturlig bue lige ud for kysten. Stranden er del af et bevaringsprojekt og må derfor ikke besøges, men udsigten er fantastisk og faciliteterne er ikke til at klage over.

Chile er et magisk land og Antofagasta er et fantastisk indgangspunkt til alle dets vidundere. Planlæg en tur hertil snarest muligt – det er en ferie du aldrig vil glemme.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Chiles turistkontor

Chile Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Antofagasta
scattered clouds
16 ° C
16 °
16 °
67 %
7.2kmh
40 %
man
20 °
tirs
18 °
ons
20 °
tors
19 °
fre
14 °

Hvad er klokken i Chile ?

Hvad er klokken i Chile nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Santiago, Chile. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt Der er 3 tidszoner i Chile, UTC -4 til UTC -6

Helligdage i Chile

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Chile

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her