Antibes, som ligger på en lille halvø, der stikker ud i Middelhavet, lige langs med Rivieraen, er et naturligt sted at standse for enhver, der ønsker at besøge Nice or Cannes, mens de er på ferie. Faktisk har Antibes eventyr nok til at gøre den til et primært rejsemål for din ferie, hvis det er det, du ønsker.

Med næsten 50 strande langs de 25 kilometer kyststrækning, der findes i Antibes. Der er masser af varmt sand og buldrende bølger at nyde, når du gør denne by til dit valgte rejsemål. Der er nogle andre højdepunkter, der ikke må overses på et besøg til Antibes. Her ser du, hvad du ellers kan inkludere i rejseplanen, når du kommer dertil.

Sig goddag til Napoleon, når du kommer forbi

Selvom Napoleon ikke altid er historiens mest elskede figur, skabte denne leder nogle historiske øjeblikke i Frankrigs historie. På Napoleons Flådemuseum vil du kunne se hans styre over landet i store træk i et stentårn og en fæstning fra det 17. århundrede. Der er udstillet et antal malerier, og der er flådemodeller at se, og du kan endda se en af de berømte hatte, han altid gik med. Desværre, folkens – ikke noget med at tage den på!

Mens du er ved fæstningen, skal du tage lidt ekstra tid til også at se det Arkæologiske Museum. Du vil ikke blot se utrolige og storslåede udsigter over bjergene og havet, men samlingen af klassiske artefakter fra Antibes er meget interessant. Nogle ting er blevet fundet i lokale udgravninger og skibsvrag og er blevet udstillet her.

Et sidste stop på Picasso Museet er helt sikkert umagen værd. De har en udstilling med 24 malerier af denne berømte kunstner, 11 olie på papir, omkring 80 stykker keramik, to skulpturer og over 3 snese forskellige tegninger. Det er en af verdens største dedikerede samlinger, og det er det perfekte stop, hvis vejret ikke samarbejder med dig, mens du er i Antibes.

Antibes har nogle smukke parker, man kan nyde

Selvom strandene dominerer rejseplanen under et besøg i Antibes, må man ikke overse de forskellige parker, der er åbne for offentligheden. Exflora Park er måske den bedste af dem alle. Den er omkring 5 hektarer i størrelse og byder på et antal forskellige have designs, herunder ældgamle romerske designs, en stor oliventræslund og masser af springvand. Hvis du elsker en stille spadseretur på en dejlig dag, er det her, du skal hen.

En anden mulighed er Eilenroc Haverne, som blev skabt stort set ud af ørken. Midt på stedet ligger Villa Eilenroc, som bogstaveligt talt er bygget på en klippe midt i sandet. Der er nu over 10 hektarer frodigt landskab, der byder på en fuld udsigt over bugten. På den rigtige årstid fylder duften af timian, rosmarin og lavendel alle luften i en vidunderlig allestedsnærværende duft.

Antibes er en smuk by, der byder besøgende på muligheden for at slappe af på deres egen foretrukne måde. Hvis du søger efter en fredelig ferietur med moderne bekvemmeligheder og masser af solskin, så er dette stedet for dig.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Frankrigs turistkontor

Oplevelser i Frankrig Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og få smag for den fine franske kogekunst, som mange mener, er den bedste i verden. Én ting er helt sikkert, du har ikke fået en rigtig croissant før du har fået den i Frankrig Mange danskere har i årevis taget på ferie i Frankrig for at nyde godt af de...

Touristinformation Antibes

Touristinformation Antibes 11, place du Général de Gaulle Antibes Tel: 04 97 23 11 11 Ferie i Antibes Antibes er stedet til den ultimative byferie i Frankrig med afslapning. Byen ligger Côte d'Azur mellem Cannes og Nice på Den franske Riviera, og denne gamle havneby med den smukke arkitektur fra det 19. århundrede har huset folk som Pablo Picasso og har været en feriedestination i årtier. Hvis din perfekte ferie omfatter udsigt over kysten, kultur og crème brûlée, er...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Nice Côte d’Azur Airport

Nice Côte d'Azur Airport Aéroport Nice Côte d'Azur Nice France Airport website IATA: NCE ICAO: LFMN ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Nice Cote d'Azur Airport Arrivals powered by Airportia Nice Cote d'Azur Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Antibes
few clouds
13.4 ° C
15 °
10.6 °
19 %
15.4kmh
20 %
ons
12 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
16 °

Frankrig valuta, Euro

Penge i Frankrig (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Frankrig

At rejse med tog i Frankrig giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her