Madagaskar er en af verdens smukkeste og mest unikke destinationer og med blot en enkel tur til Antananarivo vil du med lethed kunne se hvorfor. En af grundene til at det er så fantastisk en destination er at der ikke er meget støttende infrastruktur, hvilket betyder, at du nemt og hurtigt kan sammensætte en unik rejseplan i smukke omgivelser.

Mens du befinder dig i Antananarivo bør du besøge Rova, hvilket var paladset for Imerina kongeriget i det 17. århundrede. Her står stadig nogle af de gamle udebygninger samt ruinerne af hovedbygningen. Der blev bygget et kapel på grunden efter en altødelæggende ildebrand i 1990erne. Du kan købe dig til en guidet rundvisning på fransk eller engelsk.

Byen er også hjemsted for et arkæologimuseum som byder på forskellige udstillinger med lokale fund. Museet udforsker historien bag bosættelserne i Madagaskar fra det 1. århundrede til nu. En ferie til Antananarivo byder på utallige muligheder for at komme udenfor byen og udforske de unikke måde Madagaskars natur har udviklet sig. Øen har været meget isoleret i sin udvikling og byder derfor på utallige unikke muligheder. Derudover kan du også tage på jungletur.

Foretrækker du en mere kontrolleret vildtlivsoplevelse bør du overveje at besøge Croc Farm i nærheden af lufthavnen. Her kan du se flere end 80 forskellige dyrearter, heriblandt de berømte lemurer som kalder øen deres hjem. Antananarivo byder naturligvis på visse udfordringer, men det er ikke en mindre attraktiv feriedestination af den grund. Overvej en tur hertil hvis du er typen som er frisk på eventyr.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Madagaskar turistkontor

Madagascar Tourism Authority Office National du Tourisme de Madagascar Lot IBG 29C Antsahavola – B.P. 1780 101 - Antananarivo T: +261 20 22 661 15 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Antananarivo
broken clouds
16 ° C
16 °
16 °
82 %
2.1kmh
75 %
man
27 °
tirs
29 °
ons
26 °
tors
21 °
fre
16 °

Helligdage i Madagaskar

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Madagaskar

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her