En tur til Anchorage er en mulighed for at udforske en af vores planets sidste grænser uden at skulle undvære moderne faciliteter. Byen befinder sig i Alaska og er hjemsted for mere end 40% af statens indbyggere. Her vil du blive mødt med adskillige udendørseventyr som virkelig giver dig et indblik i hvad byen – og staten – har at byde på.

Der er stor sandsynlighed for nærkontakt med Alaskas vildtliv her i byen. Det er ikke unormalt at komme helt tæt på en elg eller en bjørn indenfor byens grænser. Hvis du tager en tur langs Seward motorvejen vil du blive mødt med en udsigt over bjerggeder og tømmerulve. På byens vandrestier vil du ofte se ræve og bævere.

Tag dig tid til at udforske Kenai Fjords National Park mens du befinder dig i området. Parken blev etableret i 1980 og byder på muligheder for at sejle i kano og kajak, udforske store gletsjere, og tage på hvalsafari. Under dit besøg i Anchorage befinder du dig derudover kun en kort dagstur fra de fantastiske udsigter over Denali National Park.

Chugach State Park byder på utallige muligheder for at vandre i Alaskas bjerge. Derudover kan du også fiske, campere, og tage på jagt indenfor parkens grænser. Der ligger lignende muligheder i vente i Chugach National Forest. Hvis du vælger at besøge Alaska om vinteren kan du med fordel tage ud til Alyeska Resort, hvor du vil blive mødt med skiløjper og andre vintersportsaktiviteter.

Mange af indbyggerne i USA kalder landets opkøb af Alaska fra Rusland et dårskab, men denne fortolkning af landets historie ignorerer fuldstændigt områdets smukke, uudviklede natur. Anchorage er en af de smukkeste byer i hele USA. Det er en destination uden lige.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

USAs turistkontor

USA Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Anchorage
clear sky
-5.3 ° C
-1 °
-10 °
79 %
2.2kmh
1 %
ons
1 °
tors
2 °
fre
3 °
lør
3 °
søn
3 °

Hvad er klokken i USA ?

Hvad er klokken i USA nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i New York, USA. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i USA

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

USA valuta, Dollar

Penge i USA (sedler og mønter) Dollar (USD). 1 Dollar = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1¢, 5¢, 10¢, $¼, $½, $1 Sedler i cirkulation: $1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar notes. USA National Bank

Helligdage i USA

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her