Anaheim er den oplagte gateway til Los Angeles. Det er her du bør planlægge at bo hvis du er i området for at besøge Disneys temaparker. Der er utallige turpakker at vælge imellem og du kan enten bo inde i temaparken eller en kort tur udenfor den. Anaheim ligger tæt på nogle af de bedste aktiviteter Californien har at byde på. Sport udgør en vigtig del af livet i Anaheim. Om sommeren kan du se Angels spille baseball og om vinteren kan du se Ducks spille hockey.

Forlystelsesparker og sports er langt fra det eneste Anaheim har at byde på. Byen befinder sig en kort tur væk fra nogle af verdens lækreste strande, såsom Long Beach, Huntington Beach, og Newport Beach. En kort dagstur til Santa Catalina øen giver besøgende mulighed for at udforske det lokale dyreliv og tage på lækre restauranter. Derudover er der også utallige regionalparker du kan besøge, heriblandt Mile Square hvor der er mulighed for at fiske, grille, og cykle.

Der er også mulighed for at komme ud af byen og udforske de skønne Santa Ana bjerge. Black Star Canyon er en fantastisk destination for folk som elsker mountain biking. Det er gratis og nemt at komme herud. Hvis man gerne vil ud at vandre skal man være forberedt på, at der er visse dele af turen hvor der skal klatres. Det er et af de mest hjemsøgte steder i California.

Et Anaheim eventyr byder på temaparker og lækre hoteller, men byen har meget andet at byde på. Planlæg dit besøg snarest muligt så du kan se, hvad der er så særligt ved byen.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

USAs turistkontor

USA Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Anaheim
broken clouds
19.4 ° C
21.1 °
17.8 °
56 %
4.1kmh
75 %
man
23 °
tirs
25 °
ons
25 °
tors
25 °
fre
24 °

Helligdage i USA

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.

Største byer i USA

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

USA valuta, Dollar

Penge i USA (sedler og mønter) Dollar (USD). 1 Dollar = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1¢, 5¢, 10¢, $¼, $½, $1 Sedler i cirkulation: $1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar notes. USA National Bank

Hvad er klokken i USA ?

Hvad er klokken i USA nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i New York, USA. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her