Amritsar er en indbydende feriedestination med nem adgang til det smukke Harmandir Sahbi, også kendt som det Gyldne Tempel. Dette Sikh skrin er mere populært en Taj Mahal og agerer som et kulturelt og spirituelt centrum for folk af Sikh troen.

Byen byder på en overflod af stof, tæpper, og andre unikke håndlavede materialer.

Der ligger adskillige attraktioner rundt omkring i Amritsar som gør, at du kan sammensætte en unik rejseplan på ingen tid. Du kan for eksempel besøge Wagah og deltage i de detaljerede grænseceremonier som finder sted her hver dag.

Derudover bør du også lægge turen forbi Gobindgarh fæstningen i midtbyen. Den har været åben for offentligheden siden februar 2017 efter en fuld restaurering og byder på et møntmuseum, et gammelt krigsmuseum, og en scene hvor der optrædes regelmæssigt. Derudover er der også en basar og adskillige madboder som byder på lidt af det lokale køkken.

Durgiana templet er en anden attraktion der uden tvivl er et besøg værd. Dets struktur minder meget om det Gyldne Tempel, men dette tempel befinder sig tættere på Lohgarh porten. Det byder endda på en fodgængerbro som giver adgang til en hellig sø. Der afholdes adskillige Hindu festivaler i templet året rundt.

Sidst, men ikke mindst, bør du besøge Jallianwala Bagh. Denne offentlige have er hjemsted for et mindesmærke for en tragisk begivenhed som fandt sted under en fredelig højtid. Flere end 1.500 mennesker omkom og der er stadig kuglemærker på mindestenens vægge.

Amritsar er en by som respekterer traditioner, ser fremad, og byder på et fantastisk indblik i en dejlig kultur. Planlæg et besøg hertil snarest muligt for at opleve nogle af de bedste muligheder Indien har at byde på.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Indiens turistkontor

Intet kan forberede dig på den overflod af kultur, oplevelser og sanseindtryk der rammer dig når du selv rejser til Indien. De fleste kender til Indien og landets kulinariske udbredelse, der kan findes i de fleste større byer verden over. Himmelstræbende Himalaya-bjerge, jungler, ørkener og fantastiske strande langs 7000 kilometer kyst. For ikke at tale om hektiske millionbyer, overdådige templer og farvesprudlende festivaller. Indien er et land præget af religion og traditioner, og et land hvor...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Amritsar
mist
19 ° C
19 °
19 °
77 %
2.3kmh
0 %
ons
18 °
tors
34 °
fre
34 °
lør
35 °
søn
35 °

Hvad er klokken i Indien ?

Hvad er klokken i Indien nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Kolkata, Indien. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i Indien

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Indien valuta, Rupee

Penge i Indien (sedler og mønter) Valutaen i Indien hedder rupee (INR). 1 rupee = 100 paise. Mønter i cirkulation: ₹1, ₹2, ₹5, ₹10 Sedler i cirkulation: ₹1, ₹2, ₹5, ₹10, ₹20, ₹50, ₹100, ₹200, ₹500, ₹2000 Indian National Bank

Helligdage i Indien

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her