Ammerschwihr er en lille landsby, der ligger idyllisk i den vinproducerende region Alsace og bogstaveligt talt er omgivet af grønne bakker og vinmarker. Den er den klassiske franske landsbyoplevelse, og ligger på vinturen gennem regionen, hvor besøgende får chancen for at slappe af og nyde en dejlig sommerdag.

Byen har et bayersk præg, måske med en anelse schweizisk indflydelse hist og pist, men det, man lægger mest mærke til, er hvor venlige folk er i denne by. Du vil blive mødt af smil hvor end, du kommer hen. Har du planer om at stoppe og besøge Ammerschwihr? Her er nogle af de ting, du kan forvente at gøre, når du vælger denne landsby som rejsemål.

Du kan finde klassisk køkken, når det er bedst, i Ammerschwihr

Ammerschwihr giver dig på mange måder en klassisk oplevelse. De smalle gader er travle, men alligevel føles det som om, der er masser af plads. Der er også klassisk fransk køkken på Aux Armes de France, som alligevel har en vis moderniseret atmosfære. Du kan bestille frølårsgryde med Riesling eller gratineret hummer, men får alligevel adgang til et moderne vinkort, der vil få dig til at bruge flere penge, end du sikkert oprindeligt havde ønsket at bruge. De rustikke gæsteværelser i overetagen giver dig en undskyldning til at drikke et ekstra glas vin og hoppe direkte i seng.

Når du er færdig med et fantastisk måltid og har drukket dig godt med mod til, kan du prøve kræfter med Golf Ammerschwihr. Det er en af de mest enestående baner, du vil kunne nyde, og længden på 5200 meter er nok til at være en udfordring. Med udsigten over vinmarkerne og en himmel, der rækker hele vejen til horisonten, er dette en eftermiddag, du ikke må gå glip af.

Besøg Saint-Martin Kirken for den fantastiske musik

Saint-Martin Kirken dominerer landskabet omkring landsbyen og er på mange måder et ret almindeligt religiøst sted at besøge. Det, der gør det enestående, er det orgel, der findes i kirkens sakristi. Orglet, som har 3200 piber, er blevet omhyggeligt restaureret af byen, og den lyd, der kommer fra det er simpelthen utrolig.

Hvis du tilfældigvis besøger Ammerschwihr i november eller december, kan du muligvis også deltage i en af de lokale jagtture. Man kan jage vildsvin og andet vildt i en begrænset periode sidst på året. Hvis du nedlægger noget, er der en god chance for, at en af de lokale restauranter vil gå med til at lave et fantastisk måltid af dit bytte.

Mens du er i byen, skal du sørge for at tage en dejlig spadseretur rundt til de forskellige butikker og bagerier, der ligger langs gaderne. In the Cornfield er en af vores favoritter og byder på hjemmebagt brød lavet efter klassiske franske metoder, mens det sælger lokale grøntsager og specialiteter for en hurtig bid mad. Lorang bageriet er næsten lige så godt og serverer te og napoleonskager.

Ammerschwihr tilbyder oplevelsen af at være i en lille landsby, men på en stor skala. Hvis du søger en fantastisk måde at komme lidt væk på, så tag på en vintur, gå tur gennem denne smukke landsby og mor dig godt.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Frankrigs turistkontor

Oplevelser i Frankrig Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og få smag for den fine franske kogekunst, som mange mener, er den bedste i verden. Én ting er helt sikkert, du har ikke fået en rigtig croissant før du har fået den i Frankrig Mange danskere har i årevis taget på ferie i Frankrig for at nyde godt af de...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Ammerschwihr
moderate rain
4.2 ° C
6 °
2 °
68 %
6.2kmh
75 %
ons
5 °
tors
8 °
fre
7 °
lør
14 °
søn
9 °

Togrejser Frankrig

At rejse med tog i Frankrig giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Frankrig valuta, Euro

Penge i Frankrig (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her