onsdag, juli 18, 2018

Om Mexico

Hvor er Mexico i Amerika - Kort over Mexico

Besøg Mexico.

Rejseråd og tips for Mexico.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Guide til byer i Mexico A-Z

Cancun

Ferie i Cancun og Mexico På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Mexico. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Mexico.
video

Mexico City, Mexicos hovedstad

De fleste ture til Mexico involverer et besøg til kystnære badebyer og opdagelsesrejser i junglen for at komme ud at se aztekernes ruiner. Det er naturligvis spændende og afslappende ture som er indsatsen værd, men man bør ikke ignorere Mexico City. Det er den ældste hovedstad på de amerikanske kontinenter og blev oprindeligt bygget i 1325 af aztekerne. Byens historiske centrum er hjemsted for Xochimilcos flydende haver og andre tempelruiner, som du ikke engang behøver tage ud i junglen for at finde. Mexico City er hjemsted for flere end 160 museer...

Block title

Valutakurs i Mexico

Hvad er hovedstaden i Mexico

video

Mexico City, Mexicos hovedstad

De fleste ture til Mexico involverer et besøg til kystnære badebyer og opdagelsesrejser i junglen for at komme ud at se aztekernes ruiner. Det er naturligvis spændende og afslappende ture som er indsatsen værd, men man bør ikke ignorere Mexico...