tirsdag, september 18, 2018
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Afghanistan
Afrika
Airlines
Albanien
Amerika
Amerikanske Jomfruøer
Anbefalinger
Anguilla
Ankomst
Antigua og Barbuda
Argentina
Armenien
Artikler
Aruba
Ascension Island
Aserbajdsjan
Asien
Bahamas
Bangladesh
Barbados
Belize
Benin
Bermuda
Bhutan
Bolivia
Bonaire
Bosnien Hercegovina
Brasilien
Britiske Jomfruøer
Brunei
Burkina Faso
Burundi
Cambodja
Cameroun
Canada
Caribien
Cayman øerne
Central Amerika
Centralafrika
Centralafrikanske Republik
Centralasien
Chad
Chile
City guide
Clubs
Colombia
Comorerne
Congo
Costa Rica
Curacao
Cypern
Deals & Rejsetilbud
Djibouti
Dominica
Dominikanske Republik
DR Congo
Ecuador
El Salvador
Elfenbenskysten
Eritrea
Estland
Etiopien
Europa
Falklandsøerne
FAQ
Filippinerne
For børnefamilier
Forum
Frankrig
Fransk Guyana
Gambia
Georgien
Ghana
Godt at vide
Grækenland
Grenada
Grønland
Guadeloupe
Guatemala
Guinea
Guinea-Bissau
Guyana
Haiti
HD video
Helligdage
Helligdage
History
Honduras
Hviderusland
Indien
Indonesien
Information
Irland
Italien
Italien
Jamaica
Japan
Kap Verde
Kasakhstan
Kenya
Kina
Kirgisitan
Kultur og Sport
Kultur, Sport & Events
Laos
Letland
Liberia
Litauen
Madagaskar
Malawi
Malaysia
Maldiverne
Mali
Martinique
Mauretanien
Mauritius
Mexico
Moldova
Mongoliet
Montserrat
Mozambique
Myanmar
Nederlandene
Nederlandene
Nepal
Nicaragua
Niger
Nigeria
Nordamerika
Nordkorea
Norge
Overnatning
Østafrika
Østasien
Østeuropa
Østrig
Østtimor
Pakistan
Panama
Paraguay
Peru
Portugal
Portugal
Pubber
Puerto Rico
Rejse og bo
Rejse video
Rejseforum
Rejseinspiration
Restaurant
Rumænien
Rwanda
Saba
Saint Barthélemy
Saint Kitts og Nevis
Saint Lucia
Saint Martin
Saint Vincent og Grenadinerne
Sankt Helena
Schweiz
Se og gøre
Senegal
Seværdigheder
Seychellerne
Shopping
Shopping Area
Shopping Ideas
Sierra Leone
Sint Eustatius
Sint Maarten
Skandinavien
Slovakiet
Slovenien
Somalia
Spanien
Spanien
Spise & drikke
Sri Lanka
Storbritannien
Storbritannien
Surinam
Sverige
Sydamerika
Sydasien
Sydeuropa
Sydkorea
Sydøstasien
Sydsudan
Tadsjikistan
Taiwan
Tanzania
Terminal Lufthavn
Thailand
Tjekkiet
Togo
Togrejser
Tours
Trinidad og Tobago
Tristan da Cunha
Turistinformation
Turistkontor
Turkmenistan
Turks og Caicos øerne
Tyrkiet
Tyrkiet
Tyskland
Uganda
Ukraine
Ungarn
Ungarn
Uruguay
USA
Usbekistan
Venezuela
Vestafrika
Vesteuropa
Video og TV
Vietnam
Zambia
Zimbabwe

Om Canada

Hvor er Canada i Amerika - Kort over Canada

Besøg Canada.

Rejseråd og tips for Canada.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Guide til byer i Canada A-Z

Banff

Banff er et af de steder, hvor man virkelig kan mærke naturen kalde. Byen befinder sig i det sydlige Alberta, i hjertet af Canadas Rocky Mountains. Herfra er der nem adgang til adskillige bjergstier, skimuligheder, og cykelruter, men hvis du har brug for en god gang afslapning efter en lang dag vil du også blive glad for at høre, at byen byder på hot springs. Der har været bosættelser i Banff siden det 19. århundrede, da det var en jernbane by. Da Banffs hot springs blev fundet, valgte Canadas regering at...

Brampton

Ferie i Brampton og Canada På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Canada. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Canada.

Calgary

Hvis du er typen som elsker en god bjergferie bør du overveje en tur til Calgary, som befinder sig en kort tur fra Canadas Rocky Mountains og dermed byder på masser af udendørseventyr. Derudover byder byen også på adskillige grønne områder og kulturelle attraktioner som kan underholde selv den største elsker af storbyferier. Calgary er hjemsted for en eklektisk blanding af kulturer, koncertsteder, og offentlige områder som byder på helt unikke udforskningsmuligheder. Derudover byder byen på store shopping-områder, såsom The Core, samt adgang til traditionelle attraktioner såsom Calgary Zoo, Calgary Tower,...

Canmore

Ferie i Canmore og Canada På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Canada. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Canada.

Churchill

Hudsonbugten er et af de smukkeste områder i hele Canada. På grund af dens nordlige beliggenhed er byen ikke en stor turistdestination, hvilket betyder, at den byder på betagende, urørt natur som bare venter på at blive udforsket. Om efteråret har isbjørnene tendens til at rykke ud mod kysten, hvilket skaber en helt unik oplevelse for dig som vælger at tage hertil. Grunden til at Churchill er så interessant en destination er, at byen er en hub for økoturisme. Om sommeren rejser der hvidhvaler igennem Churchill floden og når det bliver...

Edmonton

Ferie i Edmonton og Canada På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Canada. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Canada.

Halifax

Ferie i Halifax og Canada På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Canada. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Canada.

Jasper

Ferie i Jasper og Canada På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Canada. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Canada.

Mississauga

Ferie i Mississauga og Canada På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Canada. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Canada.

Montreal

Montreal byder på smukke udforskningsmuligheder, heriblandt ude ved Mont Royal. Fra bjergets top kan du se byen strække sig ud foran dig, så det er det perfekte sted at gå en morgentur. Står du tidligt nok op vil du endda kunne nyde en smuk solopgang. Man forbinder ikke mange specialiteter med det canadiske køkken, men poutine er en ret du helt klart bør smage inden du forlader byen. Retten er enkel: pommes fritter, sovs, og lækre toppings, som regel i form af ostestykker. Det er en ret du nemt vil...

Block title

Valutakurs i Canada

Hvad er hovedstaden i Canada