søndag, oktober 25, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Trinidad og Tobago

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.

Rejser til Trinidad og Tobago

Den lille republik Trinidad og Tobago, som består af tvillingeøer lige ud for det sydamerikanske hovedkontinent. Teknisk set ligger det i Atlanterhavet, skønt det ofte inkluderes i caribiske rejser.

Musik er en livsstil i denne ø nation. Flere musikalske genrer er kommet fra disse øer, herunder calypso, kaiso og cariso. Den er også fødested for limbo og steelpan.

Et ophold i Trinidad og Tobago er en interessant kombination af modsætninger. På den ene side vil du finde uberørte mangroves, bakker dækket i regnskov, og smukke vidtstrakte, rene hvide sandstrande. På den anden side vil du finde, at industriområder og olieraffinaderier også gør sig gældende.

Denne lille ø nation regnes som den tredjerigeste på det amerikanske kontinent efter USA og Canada. Det betyder, at man ved ophold i dette land ofte skal indkvartere sig i Tobago for at undgå industrien.

Det betyder også, at du har adgang til moderne faciliteter og indkøbsmuligheder, som andre caribiske rejsemål bare ikke har.

Du vil finde, at du med omhyggelig planlægning, kan nyde utrolige muligheder for at dykke, fuglekiggeri i verdensklasse og et farverigt natteliv, der alt sammen afventer dig. Karnevalet er et af landets mest populære begivenheder og noget, man ikke bør gå glip af.

Svømning, cykling og and der er også mange muligheder for at hike.

Hvis du elsker blide bølger, der kærtegner fødderne, mens du nyder en rød solnedgang over en fredfyldt bugt, er Trinidad og Tobago noget for dig. Det kan være et idyllisk tilflugtssted, der vil kalde dig tilbage til flere eventyr år efter år.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse