søndag, oktober 25, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Saint Vincent og Grenadinerne

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Rejser til Saint Vincent og Grenadinerne

Beliggende i øgruppen de Små Antiller, som danner en bue, lige nord for Sydamerika, finder du landet Saint Vincent og Grenadinerne.

Det ligger lige syd for Saint Lucia og vest for Barbados. Det deler kolonial historie med Storbritannien og Frankrig og der er flere små øer, hvor man kan gå på opdagelse.

Hovedøen, Saint Vincent, har de fleste af de resortmuligheder, du vil finde i dette land. En fantastisk måde at nyde øen er dog at booke et gæstehus eller endda en lejlighed i Kingstown. Kulturen er farverig og udtryksfuld, hvilket man sommetider kan gå glip af, hvis man er på resort.

Hvis du hele tiden bliver på et resort, vil du også gå glip af de grillfester ved vejsiden, der findes næsten overalt. Kylling og svinekød er de typiske proteiner, der grilles, men sommetider vil de grille det, man beder om. Fredag og lørdag aftener fanges duften i brisen og gør dig permanent sulten.

Der er også flere eventyr, der venter på dig. Du kan besøge Arawak klippeudhugningerne eller hike op og nyde de storslåede udsigter, man kan se fra Fort Duvernette. Gå en tur langs Vermont naturstien eller gå tur gennem den lokale botaniske have. Der er også fine udsigter fra Fort Charlotte.

Hvis du planlægger at rejse i juli, kan du deltage i landets karnevalsfestligheder. Festen kaldes Vincy Mas, og du kan regne med masser af musik og nem adgang til din foretrukne cocktail eller øl.

Du kan komme til Saint Vincent og Grenadinerne for at nyde en afslappende resortferie med planlagte aktiviteter og guidede ture. Du kan også planlægge dit eget eventyr. Du vil finde, at der er noget for alle her.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse