onsdag, oktober 21, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Saint Martin

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Rejser til Saint Martin

Saint Martin, der ligger i det nordøstlige Caribiske hav, er verdens mindste beboede ø, der er opdelt mellem to forskellige lande. Omkring 37.000 mennesker bor på den side, der kaldes “Saint-Martin.” Selvom landene deler øen, er der ikke en egentlig grænse – bare nogle få skilte eller monumenter.

I denne unikke kultur lærer børnene fransk, hollandsk, engelsk og spansk i skolen. Det betyder, at sprog sjældent er en barriere, når man besøger øen.

Det er som regel lettest at rejse til denne, den franske, side af øen, da den betragtes som en del af EU. Det gør den hollandske side ikke.

Et besøg på øen betyder, at strandture er topprioritet. Med næsten 40 strande i alt, vil du finde et hotel eller et resort på næsten hver eneste af dem. Strandene har derfor mange faciliteter, og der ligger en café, en bar eller begge dele på de fleste af dem. Sørg for at have en frossen cocktail ved hånden, så du kan holde dig afkølet på en varm dag.

Under dit ophold vil vi foreslå dig at tage en eventyrdag på Loterie gården. Der er en restaurant og lounge på området og et reservat på over 60 hektarer, hvor man kan gå på opdagelse og zipline gennem en forhindringsbane. Læg planer i god tid for at undgå et mylder af besøgende, hvis der skulle ligge et krydstogtskib i havnen under dit ophold.

Du vil finde, at Saint Martin er en fascinerende oplevelse, uanset hvilken side, du foretrækker. Kom parat til at slappe af, så vil øen med glæde hjælpe dig med det.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse