onsdag, oktober 28, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Saint Kitts og Nevis

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Rejser til Saint Kitts og Nevis

Dette land, der består af to øer, hører til de Vestindiske øer og er den mindste selvstændige nation på den vestlige halvkugle.

Det er en del af Storbritannien, hvilket gør det uproblematisk at rejse til St. Kitts og Nevis for at nyde solen, sandet og varmen.

Fordi disse øer var blandt de første, der blev koloniseret, fik de kaldenavnet “Den vestindiske moderkoloni.”

Du vil finde, at øernes infrastruktur er veludviklet. Der er altid en strand at nyde. Du vil sikkert finde, at de udendørs fritidstilbud er lige så sjove. Overvej en tur rundt i Brimstone Hill Fortress for at se, hvor de gamle kanoner stod. Man kan deltage i safarier inde i landet, udflugter til kysten og plantageture overalt på øerne.

Du kan hike på en vulkan og zip-line gennem trætoppene. Rid en tur på hest gennem den lokale regnskov. Tag en ATV tur for at se øens uberørte dale. Der er muligheder for at sejle, snorkle og svømme overalt. Paddleboarding, parasailing og paragliding er også noget, man kan prøve, under et ophold i St. Kitts og Nevis.

Derefter kan du vende tilbage til dit resort eller hotel og nyde solnedgangen på stranden og så gøre det hele igen dagen efter.

St. Kitts og Nevis er et frodigt og eksotisk tropisk rejsemål, der kan være et romantisk paradis, give dig lidt frihed og plads til at boltre dig på, og give dig adgang til strande, der ikke er overfyldte. Tilføj laveformationer, regnskove, og alle undervandseventyrene, så har du her et helt unikt rejsemål, man ikke må gå glip af.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse