onsdag, oktober 21, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Puerto Rico

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Rejser til Puerto Rico

Statsforbundet Puerto Rico er officielt et ikke-inkorporeret territorie tilhørende USA. Det er en del af de Store Antiller og har et varmt caribisk klima.

Der er flere mindre øer, der er med i territoriet, herunder Vieques, som har et vidtstrakt vildtreservat, der engang var militært øvelsesterræn for den amerikanske flåde.

Blå strand, Røde strand og Grønne strand på Vieques anføres ofte som nogle af de bedste strande i hele Caribien.

Hvis du vil besøge El Yunque, er det en fremragende vandretur. Der er adgang til dette smukke vandfald via en skovbevokset sti, der er velmærket. Mange besøgende forsøger at få adgang til ”forbudte” stier for at se vandfaldet, men der bliver uddelt bøder til dem, der ikke bruger den afmærkede sti. Selvom mange er foret vild, mens de besøgte El Yunque, kan lidt planlægning gøre hele forskellen.

Puerto Rico er også en farverig ø. Husene, der ligger langs strandene, er smukke med festlige farver, og det er fiskerbådene også, som de ligger der på stranden og venter på deres næste chance for at bringe dagens fangst hjem.

Under dit ophold skal du sørge for at besøge den Gamle By i San Juan. Dens historiske fæstningsvolde skaber sammen de smalle brostensgader og farverige huse de skønneste udsigter, som man skal se selv for at tro det.

Puerto Rico er en ø, der er sprængfyldt med energi. Se en baseball kamp, mens du er der, spis grillmad på stranden og udforsk øens historie for at opleve et eventyr som intet andet.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse