onsdag, december 2, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Montserrat

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Rejser til Montserrat

Montserrat er en del af de små Antiller og ligger i Leeward Islands, som ligger i det Caribiske hav. Den kaldes “Smaragdøen,” og der er en vis lighed med Irland, både hvad angår øens facon og den kultur, der har udviklet sig her over flere århundreder.

Siden 1995 har den vigtigste vulkan været aktiv, hvilket har skabt en lukket zone langs øens sydlige kyst. Hvis du tager op til toppen af Garibaldi bakken, vil du kunne se den ødelæggelse, lavaen har forårsaget, og der er endda chance for, at du kan se vulkanen i udbrud.

Når du besøger øen, vil du finde, at den største attraktion er den forladte by, Plymouth. Det er den eneste by begravet af en vulkan i både Nord- og Sydamerika. Der er en lidt uhyggelig stilhed, man kan opleve her, da selv fugle og dyr holder sig væk. Beboerne blev tvunget til at flygte omgående, hvilket vil sige, at rester fra deres liv, lige fra skrivemaskiner til legetøj, stadig findes i denne spøgelsesby.

For en spændende vandretur, kan du prøve at følge vandrestien langs Centre Hills skoven. Du kan støde på flere forskellige truede arter undervejs, fra fugle og krybdyr til planter. Otte af de ni vandrestier, der findes på Montserrat, ligger her.

Sørg også for at opleve New Beach under dit ophold. Det er vanskeligt at komme dertil, men denne strand med det sorte sand byder på smukke klippeformationer og muligheder for fuglekiggeri.

Montserrat byder på sejlture, helikopterture og mange muligheder for at opleve naturen. Fra vulkanerne til havet er dette et ferieeventyr, du ikke bør gå glip af.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse