torsdag, oktober 22, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Jamaica

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Rejser til Jamaica

Jamaica er ofte blevet kaldt en af verdens bedste øer. Den hører under Storbritannien, hvilket gør det til en nem proces at rejse til dette sted i Caribien.

Til gengæld vil du kunne finde det perfekte 5-stjernede resort, smukke strande og utroligt fine madoplevelser at udforske.

Denne ø nation hat haft kraftig kulturel indflydelse på verden, på trods af, hvor lille den er. Musikalske genrer som reggae, ska og dancehall har alle deres oprindelse på øen.

Mange af de vigtigste seværdigheder på Jamaica er opkaldt efter de personer, eller steder, der har været med til at gøre øen populær over hele verden. James Bond strand ligger i Oracabessa og byder på smaragdgrønt vand, der fuldender en palmeoverskygget hvid sandstrand. Dunn’s River Falls er et utroligt naturfund, som du også skal tage dig tid til at nyde. En tur på Bob Marley Museet er endnu en vigtig destination, du vil få glæde af, især på en dag, hvor vejret ikke samarbejder.

Kingston er Jamaicas hovedstad. Det er også det kulturelle og finansielle centrum for øen. En besøg i denne enestående by er bestemt en oplevelse, som ikke er for sarte sjæle. Mere jamaicansk bliver det ikke. Montego Bay med den verdensberømte Hip Strip, som er fyldt med hippe barer, restauranter, som serverer lokal mad og småbutikker med jamaicanske specialiteter. Falmouth er en af de byer, hvor arkitekturen fra det 19. århundrede er mest velbevaret. I denne periode var øen under britisk styre, og i Falmouth kan få et helt unikt indsigt i øens historie.

Braco er et ferieresort, designet som en traditionel jamaicansk landsby. Her har du adgang til private strande og sportsfaciliteter og afslapning er i højsædet.

Det er nemt at finde fritidsaktiviteter, når du opholder dig i Jamaica. Et af de mest populære valg blandt besøgende er en eftermiddag i Dolphin Cove, hvor du vil få chancen til at svømme med lokale flokke af delfiner. Der er også golf, havfiskeri og forskellige former for vandsport.

For dem, der elsker et godt trekking eventyr, er der vandrestier af forskellig sværhedsgrad i Blue Mountains National Park.

Jamaica er en ø, der vil pirre din eventyrlyst. Find vej til dens sanddækkede kyster, så vil du få en rejseoplevelse som ingen anden.

Hovedstaden i landet er:

Kingston

Kingston

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

Kingston

Kingston