søndag, oktober 25, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Grenada

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Rejser til Grenada

Du finder Grenada lige ud for den Sydamerikanske kyst, og landet består af 7 øer, der udgør den ene ende af Grenadinerne. I mange år dannede dyrkningen af muskatblomme og muskatnød en stor del af grundlaget for landets industri, hvilket har givet Grenada tilnavnet ”Krydderiernes ø.”

Fordi turister, der kommer for strand- og havsport er en vigtig del af øens økonomi, finder du mange veludviklede fritidsaktiviteter, som bare venter på, du skal komme på besøg. Tag en tur til St. George, landets hovedstad, hvor du vil kunne nyde den enorme Grand Anse Strand.  Point Salines og Lance Aux byder også på idylliske strande, du vil nyde.

Du må ikke gå glip af vandfaldene under dit ophold i Grenada. De nærmeste vandfald for dem, der opholder sig i St. George er Annandale Falls, som falder omkring 9 meter, og der er også en frodig, overbegroet grotte. Vandhullet under vandfaldene er også stort nok til at svømme i. Andre vandfald, du kan finde er blandt andre Tufton Hall, Concorn, og de 7 Søstre.

Der er også flere kulturelle steder at udforske i Grenada. Prøv Crayfish Bay Organic Farm for en unik oplevelse inden for økoturisme. Denne ejendom er over 200 år gammel og har artefakter, der daterer tilbage til det 17. århundrede, så besøgende kan se, hvordan live var, i de ”gode gamle dage.”

Du vil også finde hyppige sejlads festivaler i sommermånederne.

Uanset, hvad du foretrækker at lave, tilbyder Grenada dig en ferie, hvor du kan slappe af og more dig. Kom hertil, og opdag, at verden sagtens kan dreje videre uden dig, mens du nyder en velfortjent ferie.

Hovedstaden i landet er:

Saint Georges

Saint George’s er hovedstad i Grenada og byen er en meget populær turistdestination. Byen er smukt beliggende ved en hesteskoformet bugt og det er også her i byen du finder Grenadas internationale lufthavn.

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

Saint Georges

Saint George’s er hovedstad i Grenada og byen er en meget populær turistdestination. Byen er smukt beliggende ved en hesteskoformet bugt og det er også her i byen du finder Grenadas internationale lufthavn.