søndag, maj 27, 2018

Om Panama

Panama

Det første man kommer i tanke om, når man tænker på Panama, er Panamakanalen. På den ene side har man Middelhavet. På den anden, Stillehavet. Landet har været selvstændigt siden 1903 og konstruktion af kanalen påbegyndtes i 1904, med opbakning fra USA. Kanalen blev brugt for første gang i 1914 – et årti senere. De fleste som besøger Panama vælger naturligvis at besøge kanalen, som staten har eget siden 1999. Derudover vælger mange at tage en tur til Coiba, hvor man kan fiske, snorkle, og dykke. Interesserer man sig for bylivet...

Hvor er Panama i Amerika - Kort over Panama

Besøg Panama.

Rejseråd og tips for Panama.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Guide til byer i Panama A-Z

Block title

Hvad er hovedstaden i Panama