lørdag, september 19, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Største byer i Costa Rica

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Costa Rica

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Costa Rica ?

Hvad er klokken i Costa Rica nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i San Jose, Costa Rica. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Costa Rica

Costa Rica er sprængfyldt med skønhed, eventyr, og en sund dosis fare. Det Centralamerikanske land byder på næsten 1.300 kilometers kystlinje og hele 120 vulkaner, hvoraf syv klassificeres som aktive vulkaner.

Costa Rica er et fredfyldt land. Det er det eneste land på den vestlige halvkugle som ikke har nogen form for militær eller hær. Takket være dets placering mellem Nord- og Sydamerika er landet naturligvis også hjemsted for en unik kulturblanding – og en massefylde af flora såvel som fauna – som er uden lige i resten af verden.

Den costaricanske befolkning går meget op i økologi og landet er i øjeblikket det eneste i verden som lever op til alle de fem etablerede bæredygtighedskriterier. Costa Rica har planer om at blive kulstofneutral inden 2021 og er derudover det første land i Amerika som har forbudt fritidsjagt.

Der indgår naturligvis mange strande, museer, og restaurantbesøg i enhver rejseplan til Costa Rica, men landet byder på så mange unikke udforskningsmuligheder, at de naturligvis heller ikke bør ignoreres. Manuel Antonion Nationalpark byder besøgende på muligheden for at udforske landets vildtliv i et regnskovsmiljø. Hvis man derimod elsker maleriske vandreture bør man planlægge et besøg til Monteverde Cloud Forest.

Der er ingen ubehagelig spænding at finde i Costa Rica, medmindre man selv skaber den. Landet har som mål at vedligeholde den fredfyldte tilstand den har været i siden 1949, så hvis du ønsker at lægge hverdagens stress og jag bag dig er det hel klart hertil du bør planlægge din næste rejse.

Hovedstaden i landet er:

San Jose

San Jose

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

San Jose

San Jose