lørdag, maj 26, 2018

Om Sint Eustatius

Sint Eustatius

Om Sint Eustatius Sint Eustatius er Caribiens skjulte perle. Der er ikke blot udsigt til de andre caribiske dykkesteder her, men du kan udforske en del af den gamle hovedstad, der er blevet oversvømmet med tiden. Terrænet er barskt, men det er perfekt for dem, der elsker at tage rygsækken på og begive sig ud på en god vandretur.Det var en gang: De Nederlandske Antiller De Nederlandske Antiller er en unik gruppe øer i det sydlige Caribien, herunder øerne Saba, Bonaire og Sint Eustatius. De betragtes som separate fra andre øer i det...

Hvor er Sint Eustatius i Amerika - Kort over Sint Eustatius

Besøg Sint Eustatius.

Rejseråd og tips for Sint Eustatius.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Guide til byer i Sint Eustatius A-Z

Block title

Hvad er hovedstaden i Sint Eustatius