Alofi er hovedstad i den lille ø nation, Niue. Den samlede befolkning er på mindre end 1.000 mennesker. Alofi består i princippet af to landsbyer. Den ene er sæde for regeringen, mens den anden tjener som bolig- og handelscentrum for øen.

Niue ligger bag den internationale datalinje, på trods af sin placering nær New Zealand. Det betyder, at tiden på Niue kan være en hel dag bag tiden i New Zealand. vær opmærksom på dette hvis du planlægger en rejse, bekræft alle rejsedatoer for at sikre, at der ikke er nogen problemer med forskellene.

Øen er intenst øde og fjernt beliggende, hvilket gør det til en så attraktiv destination for nogle. Isolationen giver naturligvis øen visse ressource udfordringer, men øens skønhed er der ikke noget i vejen med.

Alofi har adskillige huler og kalkstensbuer der er et besøg værd. Prøv Matapa Chasm for at snorkle og svømme, mens du er omgivet af øens berømte klipper. Liku Sea Track og Cave, langs øens østkyst, er det perfekte sted at se en solopgang. Eller prøv at besøge Talava Arches, først dokumenteret af Captain Cook.

Fisketure er også en mulighed, når man besøger Alofi, enten tæt på land eller ude til havs. Er du mere kulturelt interesseret er der vævegrupper og andre aktiviteter. Du kan naturligvis også tage en tur med din elskede mens du nyder en romantisk solopgang eller / og solnedgang. Denne smukke ø destination bør du ikke gå glip af.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Niues turistkontor

Niue Tourism Authority Visitor Information Centre PO Box 42 Alofi 9974 Niue Island T: (+683) 4224 WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her