Alice Springs har en befolkning på færre 30.000 mennesker men er alligevel en af de største byer i Australiens nordlige territorium.

Den blev grundlagt i 1860erne og er en fantastiske gateway destination til alle udendørseventyrene Australiens outback har at byde på.

Todd Mall er en af hovedattraktionerne i Alice Springs. Her vil du finde et stort udvalg af kunstgallerier som udstiller aboriginal kunst. Områdets oprindelige navn i dets aboriginale sprog er Mparntwe og den opstod i sin tid da tre store stammer fandt sammen og valgte at bosætte sig her.

Todd Mall er hjemsted for byens utallige festivaler. Ørken livstilen er hovedpunktet i mange af disse festivaler, især i Henly-on-Todd regattaen som er et ”båd løb” der afholdes på sandet. Der afholdes flere forskellige væddeløbsfestivaler i byen, heriblandt Camel Cup.

Udenfor Alice Springs vil du blive mødt med utallige udforskningsmuligheder, heriblandt Watarrka National Park, Uluru-Kata Tjuta National Park, og MacDonnel Ranges. Der er masser af muligheder for at cykle, klatre, og udforske fjeldkløfter. Uluru er et af de mest berømte naturlige vidundere i Australien og dets aboriginale kunst er beskyttet af UNESCO.

Derudover er der mulighed for at deltage i forskellige ørkensafarier, hvis du ikke er frisk på at udforske på egen hånd. Økoturisme er også ret populært i regionen.

Godt nok er Alice Springs en lille by, men det er en gateway til nogle af de større muligheder Australiens nordlige territorium har at byde på. Tag herned for at se den skønne aboriginale kunst og blive for at udforske Australiens uovertrufne natur.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Australiens turistkontor

Oplevelser i Australien For mange der rejser til Australien, er en drøm for livet det endelig går i opfyldelse. Den enestående dyreliv alene er nok til at gøre Australien til en fantastisk feriedestination, men her er også nogle af de bedste surferstrande i verden, enestående koralrev, dansk arkitektur, jungler, vinmarker og vingårde. Australien er kæmpe stort. Det er faktisk ikke til helt at begribe hvor stort det er, før du har været her. Australien er et helt...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Alice Springs
scattered clouds
9 ° C
9 °
9 °
61 %
3.1kmh
40 %
lør
22 °
søn
23 °
man
20 °
tirs
21 °
ons
26 °

Australien valuta, Dollar

Penge i Australien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Dollar (AUD). 1 Dollar = 100 cent. Mønter i cirkulation: $1 and $2 5, 10, 20 and 50 cent Sedler i cirkulation: $5, $10, $20, $50 and $100 Reserve Bank of Australia (National Bank)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her