Som Algeriets hovedstad har Algier mange seværdigheder, strande og kulturelle steder, der kan fylde hvilket som helst besøg i denne by. Uanset om du planlægger en weekend eller du har en længere tur i tankerne, byder denne by på et gammelt kvarter, hvor man kan gå på opdagelse, badebyer, man kan nyde, og endda et vandland, man kan få fornøjelse af.

Mange besøger først den gamle Casbah og går på opdagelse gennem den labyrint af stejle, smalle gader, der findes her. Når du finder de osmanniske paladser og de ​​skjulte perler her, vil du hurtigt opdage, hvorfor det er hovedattraktionen for mange, der besøger denne by! Når du har udforsket Casbah, er du klar til at se endnu mere af, hvad Algier har at byde på. Lad os se lidt på, hvordan du kan gøre din rejse til denne by noget særligt på enhver måde!

Kultur spiller en fremtrædende rolle i Algier

Med en overflod af religiøse steder, museer og gallerier at udforske, kan du konstant nyde at komme ansigt til ansigt med Algiers kultur. Din rejse gennem denne kultur begynder på National Museum of Antiquities, som har en af ​​de rigeste samlinger af artefakter i hele Nordafrika. Du kan finde elfenben, libyske krigertotem, og et stort udvalg af artefakter, hverdagsting der er fundet i området omkring Algier.

Når du er færdig med din rejse gennem oldtidsminderne, vil det næste logiske sted være Museum of Fine Arts. Det ligger lige på kanten af ​​Jardin d-Essai, som du også er et godt sted at udforske, hvis du har tid. Dette museum huser landets bedste samling af kunstværker og er et godt sted, hvis man bare har lyst til at læne sig tilbage og tænke.

Dit sidste stop er Museum of Popular Arts and Traditions, som du skulle tage og besøge, mens du er på tur gennem Casbah. Det er en bybeboelse fra den osmanniske periode, der følger den pågældende æras traditionelle husplan. Du vil gå gennem den kunstfærdige indgang til en indre entre, der fører til en trappe, der tager dig til museets vigtigste rum. Det er en smuk rundvisning, der vil give dig et godt glimt af kulturen i denne by.

Efter du ser dig meget om, skal du have meget at spise!

Du har et par gode valgmuligheder, hvad mad angår, mens du udforsker Algier. Den bedste er La Maison de Couscous, som er et sted, der vil servere lokalt køkken for dig uden de forhøjede turistpriser. Du kan finde mange couscous retter her, foruden nogle fantastiske suppe og kager, som du kan overveje. Du vil ikke finde mange dikkedarer, men du vil finde alletiders mad.

Hvis du er ude efter noget, der smager hjemligt, med mere af en klub atmosfære, er Brasserie de Faculties stedet, du skal besøge. Du får solid pub mad her i en mørkere atmosfære med mere af en traditionel spisestue. Der er et godt vinkort, og det er også en af ​​de eneste restauranter, der er åben om fredagen. Du kan finde den på byens hovedgade.

Med så meget at se og gøre, er Algier en smuk by, kalder dit navn. Hvis du er klar til følge denne opfordring, kan disse idéer dig med at opleve denne bys vigtigste seværdigheder under dit besøg. Planlæg din rejse i dag!

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Algeriets turistkontor

Algeria Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Algiers, Houari Boumediene Airport

Algiers Houari Boumediene Airport Algeria Airport Website IATA: ALG ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Algiers Houari Boumediene Airport Arrivals powered by Airportia Algiers Houari Boumediene Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Algiers
clear sky
13 ° C
13 °
13 °
82 %
1kmh
0 %
man
20 °
tirs
19 °
ons
19 °
tors
20 °
fre
18 °

Helligdage i Algeriet

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Algeriet

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Hvad er klokken i Algeriet ?

Hvad er klokken i Algeriet nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Algier, Algeriet. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her