Hvis du altid har elsket kulturen i det sydvestlige USA og ønsker at udforske den grundigt, er der ikke noget bedre sted at tage på ferie end Albuquerque. Denne smukke by nyder over 300 solskinsdage om året, hvilket gør det til det helt perfekte sted at gå på opdagelse udendørs.

Albuquerque ligger i en højtliggende ørken, så du vil finde, at der konstant er pinje og salvie i luften. Tilbring en dag med at købe indianske smykker, der er lavet med lokal turkis, opleve et eventyr i en luftballon, eller holde benene på jorden og nyde de mange spaer, golfbaner og andre fritidstilbud for en dejlig, afslappende ferie.

Der afholdes flere festivaler og begivenheder i Albuquerque i årets løb, og de har hver især noget særligt at byde på under besøget. Harvest Wine Festival, som afholdes i den første uge af september, giver dig mulighed for at smage på over 100 forskellige lokale vine. Senere i september bringer Old Town Salsa Fiesta musikken og krydderiet fra den lokale kultur, hvilket er en fantastisk street oplevelse.

Der er flere begivenheder, der fokuserer på øl, baseball og filmudstillinger. Husk også at besøge grøntmarkedet midt i byen under dit ophold. Du vil også finde over 100 kunstgallerier, studioer og museer, der venter på dig i Albuquerque, drevet af et af USA’s ældste programmer for offentlig kunst. Dette komplementerer de forskellige former for natteliv, herunder 24/7 kasinoer, flere klubber og masser af barer, du kan nyde.

Der er ingen tvivl om det. Hvis du drejer til venstre ved Albuquerque vil du få en dejlig ferieoplevelse. Det er virkelig en af USA’s ikke-så-skjulte perler.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

USAs turistkontor

USA Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Albuquerque
broken clouds
20.9 ° C
22.2 °
19.4 °
18 %
9.3kmh
75 %
man
22 °
tirs
1 °
ons
5 °
tors
10 °
fre
7 °

Helligdage i USA

Liste med landets officielle helligdage og fridage. Her kan du se de officielle, nationale helligdage og fridage i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor butikker har lukket.

Hvad er klokken i USA ?

Hvad er klokken i USA nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i New York, USA. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

USA valuta, Dollar

Penge i USA (sedler og mønter) Dollar (USD). 1 Dollar = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1¢, 5¢, 10¢, $¼, $½, $1 Sedler i cirkulation: $1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar notes. USA National Bank

Største byer i USA

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her