Al Hoceima, som ligger ved foden af Rif-bjergene, er den klassiske fiskerby i Marokko, folk elsker at besøge hvert år. Byen ligger på ​​Middelhavskysten, og dens solrige dage er fyldt med afslapning på stranden og utallige muligheder for at udforske efter behag. Den er det perfekte sted til at tilbringe nogle få stille dage, da dette er et problemfrit samfund, der vil lade dig nyde din luksusferie i en badeby, der har en vestlig atmosfære.

Har du brug for at komme væk og slappe lidt af? Hvis du gør det, er Al Hoceima stedet at være! Her er et par anbefalinger, vi har sammensat for din fornøjelse, så din ferie kan blive så fredelig og afslappet som muligt!

Quemado stranden er helt perfekt!

Okay, så du er nødt til at ignorere havnen, og du er nødt til at ignorere byggeriet. Hvis du kan det, kan du virkelig nyde den stejle bugt, der beskytter byen primære strand. Der er stadig en ferieatmosfære, der virkelig vil lade dig nyde alt, hvad Al Hoceima har at byde på, hvad gæstfrihed angår, mens du ligger i solen og slappe af.

Hvis du vil undgå havnens og byggeriets støj, så tage en kort tur sydpå, omkring 5 kilometer, og du vil finde tre strande, der er hvide sandstrande og lidt primitive. Her kan du gå op og ned af strandene og søge efter skatte, hvis du har lyst, eller du kan få dig nogle sardiner og chips lige der på stranden, hvis du ønsker det. Du kan gå dertil, hvis du ikke har noget imod afstanden, men det er også ret nemt at få en taxa til billige penge.

Ikke alt på havnen er støjende og generende

Hvis du leder efter lidt godt at spise, mens du er i Al Hoceima, anbefaler vi, at du komme ned til havnen og nyder, hvad Club Nautique har at byde på. Måske har du hørt om jord-til-bord konceptet i restauranter i dag? Club Nautique har en variation på konceptet og lader dig vælge hav-til-bord i stedet. Gå derned om aftenen, som regel efter klokken 6 eller deromkring, så kan du købe din fisk og dine skaldyr frisk fra båden. Derfra tager du det med til restauranten, så ​​vil de grille det for dig, mens du nyder en drink eller to. Der er normalt lidt af et mylder her, så det er en god ide at lægge planer i overensstemmelse hermed.

Hvis du er mere ude efter en smag, du kender hjemmefra, mens du er i Al Hoceima, så anbefaler vi et besøg i La Dolce Pizza. Der serveres hamburgere og salater foruden den typiske pizza, og det er et lille sted med masser af charme, men ikke de mest fantastiske kokke. Du får microwavet mad, men det er hurtigt, det smager hjemligt, og det er en fantastisk måde til at nyde alt det, denne by har at byde på.

Er du klar til at besøge Al Hoceima? Hver dag bringer denne havneby Middelhavet lige til dig med brisen. Indånd dybt, nyde den varme sol på huden, og vær ikke bange for at se dig lidt omkring for at opdage alt det, denne smukke by har at tilbyde dig.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Marokkos turistkontor

Hvis du leder efter en ferie med masser af sol så er Marokko rejser en fantastisk mulighed. Landets oplagte beliggenhed på Nordafrikas grænse til Europa, har givet det et ry som den vestlige indgang til Afrika. Besøg Marrakech eller Fez og fordyb dig i de labyrintlignende markedspladser, find et godt tilbud og prøve noget mad fra en gadesælgerne før afslapning på et luksus spa hotel. Duften af krydderierne, læderboderne og tøjsælgerne blander sig sammen...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Al Hoceima, Cherif Al Idrissi Airport

Al Hoceima – Cherif Al Idrissi Airport مطار الشريف الإدريسي‎‎ Al Hoceima Morocco Airport website IATA: AHU ICAO: GMTA ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Al Hoceima Cherif Al Idrissi Airport Arrivals powered by Airportia Al Hoceima Cherif Al Idrissi Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Al Hoceima
broken clouds
20 ° C
20 °
20 °
88 %
2.1kmh
75 %
tors
20 °
fre
19 °
lør
20 °
søn
19 °
man
18 °

Hvad er klokken i Marokko ?

Hvad er klokken i Marokko nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Rabat, Marokko. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Marokko

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Marokko

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her