Ahlbeck ligger på Usedom øen på den baltiske kyst og er et af de mange kejserlige kurbade denne tyske region har at byde på.

Byen ligger stort set lige opad den polske grænse og er hjemsted for en af verdens længste strandpromenader, med en længde på hele 12 kilometer.

Byen blev grundlagt af fiskere i 1693 og mange af dens nuværende attraktioner stammer fra de oprindelige indbyggere. Seebrucke er for eksempel en af de ældste bevarede moler i Tyskland, på mere end 280 meter.

Derudover er byen hjemsted for et badested ved navn Ostsee Therme, som er utroligt populært blandt besøgende. Fra byens observationstårn, med hele tre udsigtsdæk, vil du blive mødt med en fin udsigt over området, og hvis du interesserer dig for transporthistorie kan du med fordel besøge det lokale jernbanemuseum.

Udover byens mange strande og etablissementer vil du opleve, at det nærliggende område er fyldt med historiske landsbyer, naturreservater, søer, slotte, osv. Derudover kan du med fordel besøge Usedoms plantehave, Mellenthin, hvor du vil kunne se flere end 50.000 fritvoksende planter – og det på trods af, at haven først åbnedes i 2009. Der er for eksempel flere end 700 rhododendroner, samt masser af sten, fugle, og krydderier.

Ahlbeck har igennem en længere periode være en populær feriedestination, både til dagsture og længere ferier. Øen har noget for alle. Husk at medbringe behagelige sko, så du ordentligt kan udforske øen og alt det fantastiske den har at byde på.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Touristinformation Ahlbeck

Touristinformation Ahlbeck Kurverwaltung Ahlbeck Dünenstrasse 45 17375 Ahlbeck www.drei-kaiserbaeder.de

Tysklands turistkontor

Landet strækker sig fra Østersøen ned til Alperne og grænser op til flere lande end noget andet sted i Europa, og ferier i Tyskland har noget for enhver. Bjerge og skove, søer og store floder, middelalderlandsbyer og super moderne byer, vindyrkning eller alpinsport, der er ikke det du kan opleve på forskellige destinationer i Tyskland, som der flyves til med billige flyselskaber. Det tyske folk er kendt for deres høflighed og venlighed, og at rejse...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

DB Ahlbeck

DB Ahlbeck Seebad Ahlbeck 17419 Heringsdorf Deutschland Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hotel – Hostel Ahlbeck

Ahlbeck - Hotel, Apartment, Hostel 

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
GBP
1,1751
USD
0,8929
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Ahlbeck
mist
2.5 ° C
3.3 °
1.1 °
100 %
2.6kmh
90 %
tors
5 °
fre
4 °
lør
6 °
søn
4 °
man
4 °

Tyskland valuta, Euro

Penge i Tyskland (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Tyskland

Tyskland, vores store nabo mod syd, er vel nok et af europas mest og bedst udviklede lande at rejse i med toget. De tyske jernbaner tilbyder transport med moderne og hurtige tog der forbinder næsten alle større tyske byer med rigtigt gode togforbindelser. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her