Agadir, som ligger langs kysten i det centrale Marokko, er en af ​​de få byer på planeten i dag, hvor det meste af den lokale befolkning stadig taler berbisk som deres primære sprog. Agadir ligger ved foden af ​​Atlasbjergene, lige på ​​Atlanterhavets kyst, og de panoramaudsigter, du får fra strandene her, er virkelig opsigtsvækkende!

For mange besøgende, er det første sted, de skal hen, Casbah, for at se den fantastiske udsigt over byen og bugten. Når du har tjekket det af på listen, hvad er der så ellers, du kan se og gøre i løbet af din kommende ferie til Agadir? Lad os se på det!

Hvorfor ikke få et unikt perspektiv på byen?

Det er altid en underholdende dag med at gå på opdagelse, når man skal have fornemmelsen af en by, og i Agadir er der ingen bedre måde at gøre dette på, end at tage det lille tog. Det passerer de fleste af de primære hoteller, hvor du sandsynligvis vil bo, når du besøger denne by, og det tager omkring en time at køre hele turen igennem. Det er en god måde at beslutte, hvad du ønsker at se i løbet af din tid i Agadir, og hvad du måske ønsker at udskyde til en anden dag. Det kører kun om dagen, så planlæg i overensstemmelse hermed.

Et af de bedste stop på turen, hvor du skal sørge for at komme ud og se dig omkring er kongens sommerpalads. Det er faktisk det eneste sted, hvor du får chancen for at opleve Marokkos ældre traditioner under et besøg i denne by, fordi den blev næsten fuldstændigt ødelagt af et jordskælv omkring 50 år siden.

Mange rejser til Taghazout under deres ophold i Agadir

På grund af den stress og jag, der er forbundet med Agadirs moderne byliv, er der mange mennesker, der på et tidspunkt tager til den lille fiskerby, der ligger lige nord for byen. Byen, der hedder Taghazout, strandene er lidt mere landlig, men der er færre markeder og sælgere at slås med, hvilket gør oplevelsen lidt mere fredelig. Hvis tager turen hertil er det dog bedst at huske, at Taghazout er en tør by, hvor der ikke kan købes alkohol, men hvis du har din egen, er det ikke helt forbudt.

Strandene er der også en af ​​de bedste steder at gå surfing. For at være fair, kan man få en fantastisk surfing oplevelse langs den marokkanske kyst, fordi bølge brydningerne både er lange og regelmæssige. De bedste er lidt længere nord for Taghazout, og hvis du fange en god bølge, kan du faktisk ride den over to kilometer, før du skal svømme ud for at fange en anden. September til april er de bedste tidspunkter at fange en god, lang bølge.

Er du klar til at besøge Agadir for at se dette smukke område for dig selv? Med strande i massevis og en moderne by at udforske og nyde, er der meget at se og gøre op og ned ad kysten.

Hvorfor skal du besøge Agadir

En storbyferie til Agadir er måske ikke det første du tænker på, når du ønsker at tage på en kort ferie, men det bør det være. Med den marrokanske stil og smage kombinerer en storbyferie til Agadir ferien med en ægte eksotiske oplevelse.

Agadir kan tilbyde feriegæster den perfekte kombination af en lavpris-storbyferie og den komplette ferieoplevelse – varmen, den lokale mad og kulturen vil tage dig væk fra den normale oplevelse på en storbyferie og tage dig med ind i en eksotisk verden, uden at du behøver at røve en bank for at kunne betale for det.

Agadir er berømt for sine lækre strande, enestående beliggenhed og at ligger tæt på den smukke Sahara-ørlen, og ferier til Agadir er perfekte til dem, der virkelig ønsker at komme væk fra det hele. Uanset om du ønsker at tilbringe din ferie med at slappe af og solbade, eller du vil ud og opleve denne spændende del af verden, har ferier i Agadir noget for enhver.

I selve byen er den lange gyldne strand hovedattraktionen, og man kan nemt forstå hvorfor. Selvom den ligger i hjertet af byen, er den stor nok til ikke at blive overfyldt med mennesker, og det er et skønt sted at solbade. Du kan nyde at svømme i det varme vand eller prøve nogle spændende vandsportsaktiviteter eller bare læne dig tilbage og nyde solen. Ferier i Agadir har også masser af byde på væk fra stranden. Du kan tage en gåtur gennem det gamle fiskemarked og nyde den livlige atmosfære, besøge den gamle kasbah eller gå på shopping på de sprudlende markeder.

Du kan også bruge Agadir som base for nogle spændende ekskursioner. Her fra kan du planlægge et uforglemmeligt eventyr med jeep eller på kamel i den vidunderlige Sahara-ørken, tage en båd langs kysten eller bestille rundvisninger i nogle af de maleriske omkringliggende landsbyer og berberbyer.

Efter en lang dag med sightseeing eller solbadning kan du slappe af og nyde magien i Agadir om aftenen. Tag en slentretur i måneskinnet langs den romantiske strandpromenade, smag på lækker friskfanget fisk eller dans hele natten i en af byens livlige natklubber eller barer. Uanset hvordan du vælger at tilbringe din ferie, vil du med sikkerhed huske den i mange år fremover.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Marokkos turistkontor

Hvis du leder efter en ferie med masser af sol så er Marokko rejser en fantastisk mulighed. Landets oplagte beliggenhed på Nordafrikas grænse til Europa, har givet det et ry som den vestlige indgang til Afrika. Besøg Marrakech eller Fez og fordyb dig i de labyrintlignende markedspladser, find et godt tilbud og prøve noget mad fra en gadesælgerne før afslapning på et luksus spa hotel. Duften af krydderierne, læderboderne og tøjsælgerne blander sig sammen...

Turistinformation Agadir

Agadir Tourist Information Office bd Mohammed V, imm. Igunouane Agadir Tel.: 05 28 84 63 77 Website Oplevelser i Agadir Agadir kan tilbyde feriegæster den perfekte kombination af en lavpris-storbyferie og den komplette ferieoplevelse - varmen, den lokale mad og kulturen vil tage dig væk fra den normale oplevelse på en storbyferie og tage dig med ind i en eksotisk verden, uden at du behøver at røve en bank for at kunne betale for det. Agadir er berømt for sine lækre...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Agadir, Al Massira Airport

Agadir – Al Massira Airport مطار المسيرة‎‎ Agadir Morocco Airport website IATA: AGA ICAO: GMAD ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Agadir Al Massira Airport Arrivals powered by Airportia Agadir Al Massira Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Santa Cruz
overcast clouds
20 ° C
20 °
20 °
94 %
2.6kmh
90 %
lør
32 °
søn
35 °
man
35 °
tirs
34 °
ons
30 °

Største byer i Marokko

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Hvad er klokken i Marokko ?

Hvad er klokken i Marokko nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Rabat, Marokko. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Marokko

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her