onsdag, oktober 28, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hvad er klokken i Liberia ?

Hvad er klokken i Liberia nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Monrovia, Liberia. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i Liberia

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Liberia

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Rejser til Liberia

Republikken Liberia ligger på afrikas Atlanterhavskyst. Der tales mere end 20 forskellige sprog i landet, men engelsk er landets officielle sprog. I mange år var Liberia en af ​​verdens førende producenter af gummi.

Det begyndte som en amerikansk kolonisering, men uafhængighed blev erklæret i 1847. Først i 1862 anerkendte USA dette, mens Storbritannien anerkendte uafhængigheden næsten øjeblikkeligt.

Som stat grundlagt af frigjorte slaver er forbindelserne til USA mange endnu i dag. Selv flaget er ens. Infrastrukturen i Afrikas ældste republik ligeledes meget amerikansk.

De er masser af dejlige strande du kan nyde i Liberia, især omkring hovedstaden, Monrovia. Se efter markerede swimmingpools og rene strandområder, hvor der tilbydes moderne faciliteter. Hvis du vil kombinere noget strandtid med en chance for at lære mere om kulturen i Liberia, skal du gøre tage til Robertsport

Vær opmærksom på det stærke tidevand der er almindeligt på alle strande. Vandsportsaktiviteter er på egen risiko.

Nattelivet i Liberia er blomstrende med flere store og populære klubber. Koncerter afholdes i mange byer, især i sommersæsonen, og de fleste klubber har levende musik på programmet hver nat.

Der er sundhedsmæssige og ikke mindst afvejning af de til enhver tid gældende politiske situation, som der skal tages stilling til, før man beslutter en rejse til Liberia.

Ikke alene har landet haft flere ebolaudbrud, men regeringen kan til tider være ustabil. Vær forsigtig og bevidst om situationen, bestil ture og book lokale guider, dette vil give dig mulighed for at få den bedst mulige (og sikre) oplevelse.

Hovedstaden i landet er:

Monrovia

Monrovia

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

Monrovia

Monrovia