lørdag, september 19, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Største byer i Guinea-Bissau

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Hvad er klokken i Guinea-Bissau ?

Hvad er klokken i Guinea-Bissau nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Bissau, Guinea-Bissau. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Helligdage i Guinea-Bissau

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Rejser til Guinea-Bissau

Den lille kystnation Guinea-Bissau var engang en del af Mali-imperiet og Kongeriget Gabu.

Her har været portugisisk påvirkninger gennem årene og meget af denne påvirkning ses stadig på trods af at landet blev uafhængigt i 1973. Da fransk Guinea blev omdøbt, blev Guinea tilføjet landets navn, Bissau, for at forhindre navneforveksling mellem de to.

Når man besøger Guinea-Bissau, skal du absolut tage dig tid til at besøge de 20 + øer, der udgør Bijagos øgruppen. Besøg Orango for at se vilde flodhest, Skildpadde æglægningssteder kan ses på nogle af strandene. På de fleste af øerne er der gode fiskeforhold og der er mulighed for at leje hytter.

Skovene i Jemberem, som en del af Cantanhez Natural Park, giver besøgende adgang til det område hvor det er muligt at støde på en af ​​de største kolonier af chimpanser i Afrika.

Politisk uro er meget almindelig i Guinea-Bissau. Siden landet har opnået uafhængighed, har landet aldrig set en valgt præsident, der tjener en fuld 5-årig periode. Dette har holdt mange turister væk, men med normal fornuft og planlægning kan man sagtens besøge landet. Vaccinationer er obligatoriske for at rejse til denne destination.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse