torsdag, oktober 22, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Største byer i Djibouti

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Djibouti

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Djibouti ?

Hvad er klokken i Djibouti nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Djibouti, Djibouti. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Rejser til Djibouti

Djibouti er en lille nation, der ligger på Afrikas Horn. Det var historisk del af Landet Punt og Kongeriget Aksum, der ligger syd for nutidens Eritrea.

Beliggende på nogle af de travleste skibsfartsruter i verden er havnene i Djibouti vigtige for adgangen til Rødehavet og Det Indiske Ocean.

Denne lille nation har et klima, der er meget varmt, tørt, men fugtigt hele året rundt. Dette klima giver de dampende virkninger, der kan ses ved søen Abhe, som ligger på grænsen til Etiopien. Søen er omgivet af limstens skorstene, og det visuelle indtryk er så surrealistisk, at området er blevet filmet og brugt som kulisse til flere film.

Du kan også besøge Assal søen på en rejse til Djibouti. Søen er det laveste punkt på det afrikanske kontinent og det næst laveste punkt på jorden, målt til at være over 150 meter under havets overflade. Uden for Antarktis er det den mest salte sø i verden. At komme dertil kan være en hård tur, men du får set “Djævleøen” og andre interessante natur landskaber undervejs, og det gør hele turen umagen værd.

Sørg for at udnytte kysten i Djibouti også. Adskillige rev er ligger lige ved kysten og giver dykkere en fantastisk oplevelse. Prøv også kajak i de fantastiske farvande i Tadjoura-bugten.

Ferie i Djibouti er ikke uden udfordringer, men der er store belønninger der venter de der tager turen til denne afrikanske nation. Vær opmærksom på risikoen, planlæg turen efter disse, og det vil give dig mulighed for at planlægge en utrolig rejse.

Hovedstaden i landet er:

Djibouti City

Djibouti City

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

Djibouti City

Djibouti City