torsdag, oktober 22, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Vestsahara

Vestsahara er en meget unik destination, nok mest velegnet til den ægte eventyrer. Området kontrolleres delvist af Marokko og SADR, hvilket officielt gør det til et omstridt område og er ikke anerkendt af alle. Det er en af ​​de mest sparsomme befolkede regioner i verden, med næsten befolkningen der bor i Laayoune, hovedstaden.

Meget af kystregionen administreres af Marokko, som anser Vestsahara som en del af dens område. Rejseforholdene her svarer til, hvad de ville være for et ophold i Marokko. Den eneste forskel er, at uafhængig rejse ofte er stærkt begrænset, og nogle områder kan være uden grænser. Der er visse områder, der er stærkt bevogtet.

Vestsahara er så sparsomt befolket, fordi de er nogle af de mest tørre og ugæstfrie i verden. Selv den hyggelige kystlinje er temmelig ugæstfri, selv om der er nogle gode fiske muligheder, der kan findes i visse regioner. I dette område kommer den sparsomme nedbør komme fra tung dug eller tåge.

Kulturelle muligheder er få og der er langt imellem, men museet for den saharawiske folks befrielseshær er et bemærkelsesværdigt eksempel. Museet byder på adskillige militært udstyr, herunder køretøjer, artilleri, håndvåben og sprængstoffer. En af de mere unikke genstande er en 105mm M101 Howitzer.

Vestsahara er et land med robust sjæl, der giver det sin helt egen skønhed. De politiske forhold og beliggenheden der gør at meget af området er svært tilgængeligt, så kræver det sin mand at vælge Vestsahara som rejsemål.

Hovedstaden i landet er:

El Aaiun

El Aaiun

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

El Aaiun

El Aaiun