Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Rejser til Chad

Republikken Tchad er centralt beliggende i den nordlige del af det afrikanske kontinent. Det er en af ​​de største nationer på kontinentet med hensyn til størrelse og du kan finde flere unikke regioner at kigge nærmere på.

Fra ørkenen i nord til landbrugsområderne i syd kan du møde ikke mindre end 200 forskellige sproglige og etniske grupper.

I modsætning til andre nationer i regionen har Tchad særlige adgangskrav. Man skal have et invitationbrev til at modtage et visum, medmindre man har et pas fra regionen.

Besøg i Tchad betyder at du skal tage dig tid til at nyde de naturlige vidundere i Zakouma National Park. Der er mere end 40 større dyrearter inden for parkens område endvidere er der mange hundrede forskellige fuglearter. For de der ønsker at have en traditionel safari oplevelse, er Tchad en af ​​de bedste muligheder i regionen.

Tchad har nogle naturlige panoramaudsigter, der er meget spændende. Landet er fyldt med naturlige klippebuer, sandstens formationer og andre geologiske attraktioner. Hvis du får chancen, skal besøge den store Aloba bue, der er næsten 120 meter i højden.

I Guelta d’Archei kan du finde Sahara ørken krokodiller.

Der er mange petroglyffer (hule/helleristninger), der findes i hele landet. Mange af de nomadiske stammer, der kaldte gennem tiderne har beboet området gennem generationer, udtrykte deres kunst som petroglyffer, og disse kan ses næsten overalt.

Tchad er en nation, der har mange overraskelser rundt om hvert hjørne. Planlæg omhyggeligt denne ferie, og det kan være en fantastisk oplevelse.

Hovedstaden i landet er:

N Djamena

N Djamena

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

N Djamena

N Djamena