onsdag, oktober 21, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Chad

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Hvad er klokken i Chad ?

Hvad er klokken i Chad nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Ndjamena, Chad. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Største byer i Chad

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Rejser til Chad

Republikken Tchad er centralt beliggende i den nordlige del af det afrikanske kontinent. Det er en af ​​de største nationer på kontinentet med hensyn til størrelse og du kan finde flere unikke regioner at kigge nærmere på.

Fra ørkenen i nord til landbrugsområderne i syd kan du møde ikke mindre end 200 forskellige sproglige og etniske grupper.

I modsætning til andre nationer i regionen har Tchad særlige adgangskrav. Man skal have et invitationbrev til at modtage et visum, medmindre man har et pas fra regionen.

Besøg i Tchad betyder at du skal tage dig tid til at nyde de naturlige vidundere i Zakouma National Park. Der er mere end 40 større dyrearter inden for parkens område endvidere er der mange hundrede forskellige fuglearter. For de der ønsker at have en traditionel safari oplevelse, er Tchad en af ​​de bedste muligheder i regionen.

Tchad har nogle naturlige panoramaudsigter, der er meget spændende. Landet er fyldt med naturlige klippebuer, sandstens formationer og andre geologiske attraktioner. Hvis du får chancen, skal besøge den store Aloba bue, der er næsten 120 meter i højden.

I Guelta d’Archei kan du finde Sahara ørken krokodiller.

Der er mange petroglyffer (hule/helleristninger), der findes i hele landet. Mange af de nomadiske stammer, der kaldte gennem tiderne har beboet området gennem generationer, udtrykte deres kunst som petroglyffer, og disse kan ses næsten overalt.

Tchad er en nation, der har mange overraskelser rundt om hvert hjørne. Planlæg omhyggeligt denne ferie, og det kan være en fantastisk oplevelse.

Hovedstaden i landet er:

N Djamena

N Djamena

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse

N Djamena

N Djamena