onsdag, oktober 28, 2020

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Helligdage i Centralafrikanske Republik

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Største byer i Centralafrikanske Republik

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Rejser til Centralafrikanske Republik

Den Centralafrikanske Republik eller CAR i forkortelse ligger centralt på kontinentet og er rig på mineralreserver. Ligesom mange nationer i regionen blev landet først en selvstyrende koloni, inden man opnåede fuld uafhængighed.

På trods af sine store mineralreserver er landet opført som en af ​​de fattigste lande i verden i dag.

I 2015 rangerede man sidst med hensyn til udvikling. der der gør livet svært i Den Centralafrikanske Republik er den geografiske placering. Næsten alle varer skal importeres, hvilket betyder, at de kommer til en højere pris.

At rejse til landet betyder at kunne forstå og acceptere det nuværende politiske miljø. Efter uafhængigheden, er der blevet forsøgt adskillige regeringsformer – herunder et monarki. En god tommelfingerregel til et besøg i denne nation er at planlægge efter at man rejser i en krigszone og træffer sine sikkerhedsforanstaltninger til enhver tid. Lokale embedsmænd forventer mange steder bestikkelse, så vær forberedt på at betale eller få personlige ting eller identifikation konfiskeret.

Når du kommer ind i landet, er der til gengæld nogle fantastiske vidundere, der skal ses. Chutes de Boali et vandfald, der er 50 meter i højden, er meget imponerende. Du kan også besøge Dzanga-Sangha National Park for at se elefanter og gorillaer. Prøv også at besøge regnskoven i Bayanga for unikke møder med det lokale dyreliv.

En ferie i Den Centralafrikanske Republik er udfordrende, men ikke nødvendigvis umulig. Med den rette planlægning og tilstrækkelig lokal bistand kan det være et fantastisk eventyr.

Hovedstaden i landet er:

City Guide

Herunder kan du se hvilke byer og interessante steder vi omtaler på siden. Bliv inspireret til en spændende rejse