Hele befolkningen i Pitcairn bor i Adamstown, hvilket betyder at omkring 60 mennesker bor der i alt. Alle de øvrige øer i gruppen er helt ubeboede. Det gør byen til den næstmindste hovedstad i verden. Der er kun én vej i Adamstown, der er navngivet, og det hedder “Hill of Difficulty” – Besværets Bakke.

Adamstown blev bosat i 1790, da mytteristerne fra Bounty slog sig ned på øen, efter deres mange anstrengelser for at finde et hjem. Der er fire stamfamilier på øen, og beviser for deres historie findes i deres efternavne.

Under et besøg i Adamstown kan du se nærmere på de genstande, der blev reddet fra Bounty, og kigge nærmere på og lære om det enkle liv, som beboerne lever. Et 4-dages eller 11-dages ophold er tilladt, og du bor med en værtsfamilie der hjælper dig. Når du er indlogeret, kan du tage en tur rundt på øen og du kan se de, for beboerne, vigtigste ting som er en bibel fra skibet, den lille kirke og den smukke udsigt omkring Bounty Bay.

Selv om du nu er kommet til en af de sværest tilgængelige lande er der telefon, tv og satellit-internet til rådighed under et ophold her.

Hvis du leder efter en ferieoplevelse, der giver dig et stort eventyr, kan Adamstown være en af ​​de bedste muligheder lige nu. Det er en chance for at opleve spændende historie på tættest mulige hold, mens du nyder det langsommere tempo i livet, som kun Pitcairn kan tilbyde.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her