Rejser til Achladies

Den smukke sandstrækning er omdrejningspunktet på en badeferie i Achladies. Det gyldne sand skråner blidt i det lave vand, hvilket gør det til et trygt sted for børnene at plaske rundt i. Der er et godt udvalg af vandsportsfaciliteter tilgængeligt til dem, som er på udkig efter nogle aktiviteter på deres familieferie eller hvorfor ikke bare læne jer tilbyde og slikke sol på jeres badeferie i Achladies. Med et stort udvalg af tavernas i nærheden, der serverer lækre forfriskninger hele dagen og aftenen, så er der nok ikke andre steder I hellere vil være, end på en ferie i Achladies.

En ferie til Achladies tilbyder solskin, afslapning og fantastiske udsigter af havet og naboøerne. Hvorfor ikke gå en tur langs kysten på jeres Achladies ferie til badeferiestedet Kanapitsa eller Kolios eller find en taverna på stranden og sæt jer ned og nyd livet passerer forbi jer. I kunne også besøge øens hovedstad Skiathos By på jeres ferie. Gå en tur på de brostensbelagte gader og gå rundt i butikkerne på jeres Achladies ferie eller tag til det smukke venetianske slot, som kan prale af fantastiske udsiger over havnen.

Hvorfor ikke hoppe på en båd omkring øen på jeres ferie i Achladies eller tag til den middelalderlige landsby Kastro. Et besøg ved grotterne i Spilia Kaminari eller Lalaria strandgrotterne er et must på jeres ferie til Achladies. Benyt jer f,eks af muligheden for at besøge naboøerne Skopelos, Alonissos eller den ubeboede ø Tsoungria.

Hvor ligger Achladies ?

Achladies eller Achlaidies ligger på den sydlige kyst af den smukke ø Skiathos i Grækenland. Dette stille badeferiested kan prale af en lang strækning af gyldent sand, lavt vand og fantastiske udsigter.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Grækenlands turistkontor

Ferie i Grækenland Rejser til Grækenland byder på alt fra suveræn afslapning på Korfu’s strande til vilde fester hele natten på Zante eller spændende oplevelser med de historiske seværdigheder på Rhodos. Lad op på stranden Grækenland har uendeligt mange muligheder. Vil du på badeferie, er der mange øer og kyststrækninger at vælge imellem. Uanset om du vælger de bløde sandstrande på Rhodos eller det krystalklare hav omkring Kreta, byder rejser til Grækenland på afslapning. Du kan også...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,8929
GBP
1,1751
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Skiathos
scattered clouds
12.6 ° C
14 °
9.4 °
71 %
2.1kmh
40 %
lør
13 °
søn
14 °
man
14 °
tirs
14 °
ons
13 °

Yderligere rejseinformationer

Største byer i Grækenland

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.
video

Drone video fra Zakynthos, Grækenland

Ioniske Øer - De 7 Øer Det Ioniske Hav er beliggende på den vestlige side af Grækenland, længst over mod Italien. Øerne har derfor været under venetiansk påvirkning, hvilket er afspejlet bl.a. i byggestilen, som afviger meget fra det øvrige Grækenland. Øgruppen er bestående af 7 øer og kaldes på græsk Eptanisa - hvilket netop betyder de 7 øer. Øerne er fantastisk smukke; grønne og frodige, med smukke olivenlunde, og lange hvide sandstrande. Desuden finder...

Grækenland valuta, Euro

Penge i Grækenland (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Togrejser Grækenland

At rejse med tog i Grækenland giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Helligdage i Grækenland

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her