Den smukke sandstrækning er omdrejningspunktet på en badeferie i Achladies. Det gyldne sand skråner blidt i det lave vand, hvilket gør det til et trygt sted for børnene at plaske rundt i. Der er et godt udvalg af vandsportsfaciliteter tilgængeligt til dem, som er på udkig efter nogle aktiviteter på deres familieferie eller hvorfor ikke bare læne jer tilbyde og slikke sol på jeres badeferie i Achladies.

Med et stort udvalg af tavernas i nærheden, der serverer lækre forfriskninger hele dagen og aftenen, så er der nok ikke andre steder I hellere vil være, end på en ferie i Achladies.

Hvor ligger Achladies ?

Achladies eller Achlaidies ligger på den sydlige kyst af den smukke ø Skiathos i Grækenland. Dette stille badeferiested kan prale af en lang strækning af gyldent sand, lavt vand og fantastiske udsigter.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Grækenlands turistkontor

Ferie i Grækenland Rejser til Grækenland byder på alt fra suveræn afslapning på Korfu’s strande til vilde fester hele natten på Zante eller spændende oplevelser med de historiske seværdigheder på Rhodos. Lad op på stranden Grækenland har uendeligt mange muligheder. Vil du på badeferie, er der mange øer og kyststrækninger at vælge imellem. Uanset om du vælger de bløde sandstrande på Rhodos eller det krystalklare hav omkring Kreta, byder rejser til Grækenland på afslapning. Du kan også...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,9052
GBP
1,1174
DKK
0,1341
SEK
0,0937
NOK
0,1014

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Skiathos
light rain
18.4 ° C
19 °
18 °
82 %
2.9kmh
90 %
lør
18 °
søn
19 °
man
22 °
tirs
23 °
ons
20 °

Yderligere rejseinformationer

Togrejser Grækenland

At rejse med tog i Grækenland giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Grækenland valuta, Euro

Penge i Grækenland (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her