Den smukke strandby Acharavi ligger på Korfus nordlige spids i Grækenland. Det er utroligt smukke bakker i baggrunden, gyldne sandstrande og lavt vand – ideelt til familieferier og par, der rejser til Acharavi i søgen efter en afslappet ferie i solen. På mange rejser til Acharavi er den centrale strand et naturligt omdrejningspunkt. Her finder du lækkert badevand og gode forhold, som gør at stranden kan flyve med de blå flag. Stranden strækker sig flere kilometer langs kysten og det rolige vand, der stille slår imod stranden tilbyder sikre svømmeforhold for børn. Der er flere cafeer og butikker langs stranden, hvor man kan købe forfriskninger i løbet at dagen, og på stranden er der rig mulighed for at prøve vandsporrt eller endda dykning. Det er helt sikkert at børn i alle aldre vil nyde en rejse til Acharavi.

Mange af hotellerne i området har også svømmebassiner og soldæk, hvor i kan læne jer tilbage på én af liggestolene og slikke sol. Mange af hotellerne ligge lidt inde i byen, hvor i vil være tæt på byens restauranter og butikker. Det er dog aldrig langt til stranden, ligemeget hvor i bor på jeres rejser til Acharavi. Rejser til Acharavi giver god mulighed for at udforske Grækenlands historie. Tag op igennem de smalle gader i den gamle bydel, gå rundt om de romerske bade og få smag for den græske kultur. Hvorfor ikke også besøge strandbyerne Roda og Almyros og prøve kræfter med nogle vandsportsgrene, eller få stillet trangen til shopping i de gode butikker, som du også finder her. Du kan bestille en tur med båd, der har glasbund, så hele familien kan opleve den magiske verden under vandet.

Hvis du er på ferie med familien, så besøg også Hydropolis vandland, hvor du finder mange forlystelser og rutchebaner, der kan underholde hele familien en hel dag. Hvis i vil opleve endnu mere på jeres Acharavi rejser, så tag med tour-bussen og ad Pandokrátor bjerget, hvor du kan opleve en storslået udsigt over havet og øen. Når solen går ned, så tag til en lokal taverna og smag de friske fiskeretter eller andre traditionelle græske retter.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Grækenlands turistkontor

Ferie i Grækenland Rejser til Grækenland byder på alt fra suveræn afslapning på Korfu’s strande til vilde fester hele natten på Zante eller spændende oplevelser med de historiske seværdigheder på Rhodos. Lad op på stranden Grækenland har uendeligt mange muligheder. Vil du på badeferie, er der mange øer og kyststrækninger at vælge imellem. Uanset om du vælger de bløde sandstrande på Rhodos eller det krystalklare hav omkring Kreta, byder rejser til Grækenland på afslapning. Du kan også...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
USD
0,9052
GBP
1,1174
DKK
0,1341
SEK
0,0937
NOK
0,1014

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Athens
broken clouds
19 ° C
20.6 °
16.1 °
72 %
3.6kmh
75 %
lør
23 °
søn
25 °
man
24 °
tirs
26 °
ons
24 °

Yderligere rejseinformationer

Togrejser Grækenland

At rejse med tog i Grækenland giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem de større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Grækenland valuta, Euro

Penge i Grækenland (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her