Accra er hovedstad i Ghana og herfra er der adgang til den overdådige atlanterhavskyst. Det er en by der har gennemgået en stor udbygning siden 1990’erne, hvilket betyder et stort mix af traditionelle seværdigheder, moderne marmor og dejlige parkområder.

En af de største seværdigheder i byen er Elmina Castle. Det var herfra slaver blev udskibet til den nye verden, nu er her en historisk udstilling. Oprindeligt opført i 1482, er der mange monumenter på området. National Museum of Ghana er en anden mulighed du skal have med på din checkliste. Det blev åbnet i 1957 og er det ældste og største museum. Udstillingerne tager de besøgende gennem evolutionen af ​​livet i og omkring Accra, hvilket gør det til en fascinerende oplevelse.

I Accra skal du overveje at bo omkring Busua. Denne landsby er tæt på den fantastiske Busua Beach. Mange hoteller har udsigt over vandet, og seafood restauranterne langs kysten er nogle af de bedste i landet. Tæt på Busua finder du Fort Metal Cross, der var en britisk koloni handelspost. Accra er en forbløffende smuk kystby, der tilbyder magi til alle, der vil besøge byen.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Accra
overcast clouds
26 ° C
26 °
26 °
88 %
4.1kmh
90 %
lør
28 °
søn
30 °
man
30 °
tirs
30 °
ons
24 °

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her