Nigerias hovedstad er en planlagt by som blev bygget i 1980erne. Abuja er en af de hurtigst voksende byer i verden og byder derfor på unikke muligheder for at udforske Afrikas naturlige og kulturelle vidundere. Der er ikke mange høje bygninger i Abuja, så byens skyline domineres af dens landmærker og omkringliggende naturvidundere. En af de største bygninger er Millennium Tower som er 170 meter højt og er hjemsted for mange af byens forskellige kulturcentre.

Derudover er Nationalmoskeen og Nationalkirken også arkitektoniske vidundere som uden tvivl er hvert deres besøg værd. Hvis du virkelig vil udforske byen kan du med fordel også besøge Nationalstadionet eller vandre en tur gennem Central Bank of Nigerias hovedkvarter. Udenfor byens grænser kan du finde Aso Rock og Zuma Rock.

Aso Rock er en outcrop på 400 meter, som nu til dags er hjemsted for Nigerias præsidentbolig. Aso betyder sejrende på det lokale sprog. Zuma Rock er en stor monolit på 725 meter som er afbildet på nogle af de lokale pengesedler. Monolittens side byder på en smuk udskæring af et ansigt, som naturligvis er en fantastisk fotomulighed.

Abuja er en fantastisk rejsedestination hvis du er klar på at udforske Nigeria og Afrika generelt. Planlæg en tur hertil. Det er en oplevelse uden lige.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Abuja
thunderstorm
25 ° C
25 °
25 °
83 %
1kmh
75 %
lør
30 °
søn
30 °
man
31 °
tirs
29 °
ons
23 °

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her