Det er langt fra de fleste som ved hvad du snakker om når du siger De Forenede Arabiske Emirater, men når du smider navnet Abu Dhabi på bordet kan du derimod godt vente dig en dybdegående samtale.
Byen befinder sig i den Persiske Golf og har en mangfoldig såvel som multikulturel identitet, som holder godt fast i sine historiske rødder.

En af de bedste kulturelle udforskningsmuligheder Abu Dhabi har at byde på er Heritage Village, hvor der er mulighed for at udforske traditionelle arabiske huse og andre strukturer som igennem historiens gang har støttet livet i området. Byens historie blander sig sammen med dens nuværende atmosfære på en helt unik måde.

Sports er en stor del af miljøet i Abu Dhabi, som hvert år afholder Red Bull Air Race World Series langs vandet. Derudover afholder byen også hvert år i november et Formula One race.

Hvis der ikke afholdes en stor begivenhed under dit besøg kan du dog sagtens nyde nogle af de adskillige andre aktiviteter som er tilgængelige langs vandet i byen – men vær opmærksom på, at det kan være lidt for varmt om sommeren. Sørg derudover også for at nyde de grønne områder langs vejen til Corniche Beach eller faciliteterne langs byens Waterfront Park. Byen byder på et stort udvalg af offentlige parker som byder på fantastiske muligheder for aftengåture.

Du bliver nødt til at have alkohollicens for at kunne købe alkohol i Abu Dhabi, men hvis tørsten indfinder sig kan du også købe drinks i barer og restauranter, så længe du er over 21.

Abu Dhabi er en by som er vokset utroligt meget i det sidste årti. Gå en tur langs promenaden, stik tæerne i sandet, og nyd livet i Mellemøstens varme. Det er dét byen har at byde på.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Abu Dhabi International Airport

Abu Dhabi International Airport U A E Airport Website IATA: AUH ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Abu Dhabi International Airport Arrivals powered by Airportia Abu Dhabi International Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Abu Dhabi
clear sky
26.1 ° C
27 °
25 °
69 %
1.5kmh
0 %
man
29 °
tirs
28 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
28 °

Største byer i UAE

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her