Aberystwyth er en historisk marked by i en af de smukkeste områder i hele Wales. Byen ligger ved Rheidol og Ystwyth flodernes sammenløb. Den var i sin tid del af Cardiganshire, men nu til dags er den en gateway mellem landets nordlige og sydlige dele.

Aberystwyth er en moderne badeby som er hjemsted for en helt unik personlighed. Byen byder på ruinerne af et gammelt slot og der er en vis charme over byens layout og arkitektur. Universitetet blev åbnet som et hotel i 1865 men blev videresolgt til universitetet allerede to år senere for at undgå gæld.

Hvis du ikke kan få en hel ferie til at gå med strandbesøg kan du med fordel deltage i nogle af områdets utallige udendørsaktiviteter. Du kan tage en tur på Ystwyth cykelstien, hvor du vil blive mødt med en smuk udsigt i overkommelige omgivelser. Derudover vil en tur igennem Parc Penglais give dig et unikt indblik i områdets historie, takket være reservatets forladte stenbrud.

Aberystwyth Cliff Railway er en populær kabelbane. Det er den længste af sin slags på de britiske øer. Den fører hele vejen op til toppen af Constitution Hill, hvilket er perfekt for dig som ikke lige føler for at vandre derop på gåben. Tag til Constitution Hills top for at få en fantastisk udsigt over området under dit ophold.

En tur til Aberystwyth har længe været forbundet med afslapning og underholdning. Hvis du er på udkig efter en stressfri ferie er det den perfekte destination.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Storbritanniens turistkontor

Great Britain Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

GBP - Britiske pund
EUR
0,8950
USD
0,8101
DKK
0,1200
SEK
0,0839
NOK
0,0908

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Aberystwyth
clear sky
11.9 ° C
12.2 °
11.7 °
73 %
0.5kmh
0 %
lør
19 °
søn
17 °
man
17 °
tirs
16 °
ons
15 °

Togrejser Storbritannien

At rejse med tog i Storbritannien giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Storbritannien valuta, Pound

Penge i Storbritannien (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Pound (GBP). 1 Pound = 100 pence. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20 and 50 pence £1, £2 Sedler i cirkulation: £5, £10, £20 and £50 Bank of England

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her