Schweiz er et land med smukke bjergsider, betagende søer, og utallige vidunderlige udforskningsmuligheder. Aarau er et pragteksemplar på alt det bedste Schweiz har at byde på når det kommer til kulturarv og muligheder. Indenfor byens grænser er der adskillige steder med national betydning som frit kan udforskes, heriblandt kantonens bibliotek, den gamle skole, og byens tre kirker.

Derudover ligger der også tre parker og haver med national betydning, som hver især byder på deres egne unikke afslapningsmuligheder. Haverne hedder Schlossgarten, Naturamu Aargau, og Garten Schmidlin. Naturamu Aargau byder endda på et naturvidenskabsmuseum, hvor der er adskillige liveudstillinger.

Godt nok er Bally Park ikke en historisk turistattraktion, men det er et smukt sted at tage på skovtur. Stilhusene er unikke og uden tvivl et besøg værd. Derudover er Aarau også vært for et unikt skomuseum, sponsoreret af Bally sko firmaet. Der er også mulighed for at besøge museum, som byder besøgende på en udstilling med farvede glasvinduer fra Muri klosteret, samt et udvalg af malerier.

Aarau byder derudover også på et udvalg af udendørseventyr. Sørg for at besøge Aare, som er en biflod ved til Rhinen. Her vil du blive mødt med muligheder for rafting, flodvandring, og kløfter er meget spændende at udforske. Fortsæt eventyret med at udforske Aargau Jura Park, som befinder sig mellem Aare og Rhinfloden og byder på et ekspansivt grønt område på mere end 240 km2. Aarau er en af de bedste feriedestinationer Schweiz har at byde på. Her kan du næsten ikke andet en af slappe af. Det er en mulighed du for alt i verden ikke må springe over.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Schweiz turistkontor

Switzerland Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Zürich Airport

Zürich Airport Switzerland Airport Website IATA: ZRH ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information Zurich Airport Arrivals powered by Airportia Zurich Airport Departures powered by Airportia

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

CHF - Schweiziske franc
EUR
1,0853
GBP
1,2754
DKK
0,1452
SEK
0,1031
NOK
0,1101

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Aarau
overcast clouds
11.8 ° C
12.2 °
11.1 °
89 %
0.6kmh
100 %
ons
11 °
tors
16 °
fre
13 °
lør
15 °
søn
17 °

Hvad er klokken i Schweiz ?

Hvad er klokken i Schweiz nu ? Her kan du se den aktuelle lokale dato og tid i Zurich, Schweiz. Den lokale tid og dato opdateres real-time online døgnet rundt

Schweiz valuta, Franc

Penge i Schweiz (sedler og mønter) Den lokale valuta hedder Franc (CHF). 1 Franc = 100 centimes. Mønter i cirkulation: 5, 10 and 20 Rappen 0,5, 1, 2 and 5 Franc Sedler i cirkulation: 10, 20, 50, 100, 200 and 1,000 Franc notes. Swiss National Bank

Største byer i Schweiz

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

Helligdage i Schweiz

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Togrejser Schweiz

At rejse med tog i Schweiz giver dig mulighed for at besøge de mest interessante byer på en behagelig måde. Der er gode togforbindelser mellem alle større byer. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her