Rejser til Aalen

Aalen ligger i det sydvestlige Tyskland i delstaten Baden-Württemberg, herunder finder du praktiske informationer om rejser til Tyskland og Aalen.

Du kan se links og rejserelaterede artikler med praktiske oplysninger, vejr og vejrudsigt, valutakurser samt turistinformation og kort over byen i Tyskland. Du kan se alle destinationer i Tyskland her.

I søgemaskinen kan du se og sammenligne priser på rejser og hoteller.

Gode hoteller i Aalen

Bestil nu – betal senere. Kør selv ferie til Tyskland er populært. Mange af hotellerne kan du booke nu og betale ved ankomst på hotellet, se nærmere om betingelserne under hvert enkelt hotel.

Her kan du se nogle af de mest populære og gode hoteller og lejligheder du kan vælge at bo på i byen. Vi har sat sorteringen efter populære hoteller / lejligheder med gode anbefalinger, resultaterne kommer via TrustYou og listen opdateres jævnligt.

Togrejser til Aalen

Med søgemaskine kan du søge efter togrejser, køreplaner og priser

Hvis du selv vil sørge for transporten og ikke vil køre i egen bil, er der mulighed for at søge bedste tilbud på togrejser smart søgemaskine der sammenligner priser på tog, bus og fly.

Busrejser til Aalen

Der er et tæt rutenet af busser i Tyskland og priserne varierer meget, du kan søge efter priser på busrejser og køreplaner i søgemaskine.

Turistkontor og information

Se kontaktoplysninger og informationer om nationalt og lokalt turistkontor

Touristinformation Aalen

Touristinformation Aalen Marktplatz 2 73430 Aalen Tel.: +49 07361 - 52-2358 Fax: +49 07361 - 52-1907 www.aalen.de

Tysklands turistkontor

Landet strækker sig fra Østersøen ned til Alperne og grænser op til flere lande end noget andet sted i Europa, og ferier i Tyskland har noget for enhver. Bjerge og skove, søer og store floder, middelalderlandsbyer og super moderne byer, vindyrkning eller alpinsport, der er ikke det du kan opleve på forskellige destinationer i Tyskland, som der flyves til med billige flyselskaber. Det tyske folk er kendt for deres høflighed og venlighed, og at rejse...

Nærmeste lufthavn / station ?

Herunder kan du se hvilke terminaler, stationer og lufthavne du med fordel kan benytte hvis du vil benytte dig af offentlig transport og flyforbindelser.

Rejsetips og råd

Her samler vi forskellige rejsetips og gode råd som du kan gøre brug af på din ferie.

Hotel – Hostel Aalen

Aalen - Hotel, Apartment, Hostel 

Find en leje bil her

Søg bedste tilbud på billeje

Hvis du benytter dig af anden transport kan du i mange tilfælde, med fordel, leje en bil på stedet.

Prøv en søgning i multi søgemaskine der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt og endvidere fra en lang række lokale firmaer, i en søgning.

Lej motorcykler og scootere

Søg bedste tilbud motorcykel leje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheden for at leje motorcykler og scootere.

Lej cykler og elcykler

Søg bedste tilbud på cykelleje

Hos vores samarbejdspartner kan du søge efter muligheder for at leje cykler og elcykler på de mest populære rejsemål.

Hvordan kommer du til byen

Hvordan kommer du til byen og området og hvor langt er der. Her kan du se kortet indstillet til destinationen, så du skal blot indtate din startadresse og du vil få afstande og rutebeskrivelser.

Lokal valuta og valutakurs

Se opdaterede kurser på lokal valuta

EUR - Euro medlemslande
GBP
1,1751
USD
0,8929
DKK
0,1338
SEK
0,0950
NOK
0,1015

Hvordan er det lokale vejr ?

Se det lokale vejr netop nu og 5 døgns prognoser

Aalen
clear sky
14.5 ° C
16.1 °
12.8 °
38 %
3.6kmh
1 %
lør
17 °
søn
6 °
man
5 °
tirs
6 °
ons
9 °

Helligdage i Tyskland

Her kan du se en liste med landets officielle, nationale, helligdage og fridage. Du kan se dagene angivet i overskuelig skemaform der kan sorteres alt efter hvilken dage du ønsker mere information omkring. Hvis du skal på ferie i landet og påtænker at shoppe, er det godt at vide hvornår du risikerer at ramme dage hvor aktiviteter og butikker kan have lukket. Du skal være opmærksom på at listen er de nationale helligdage, der kan i...

Togrejser Tyskland

Tyskland, vores store nabo mod syd, er vel nok et af europas mest og bedst udviklede lande at rejse i med toget. De tyske jernbaner tilbyder transport med moderne og hurtige tog der forbinder næsten alle større tyske byer med rigtigt gode togforbindelser. Se mere om tilbud, interrail, priser og køreplaner på siden her.

Tyskland valuta, Euro

Penge i Tyskland (sedler og mønter) Den lokale valuta er Euro. 1 Euro = 100 cent. Mønter i cirkulation: 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent €1 and €2 Sedler i cirkulation: €5, €10, €20, €50, €100, €200 and €500. European Central Bank, Den Europæiske Centralbank

Største byer i Tyskland

Hvad hedder de største byer og hvor mange indbyggere har de ? Her kan du se listen med de største og vigtigste byer med antallet af indbyggere, samlet i et let overskueligt skema der kan sorteres.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her